Lainahakemuksen avulla voit hakea rahoitusta pieniin ja suurempiin hankintoihin. Hakemuksen voit täyttää helposti ilmaiseksi netissä eri lainantarjoajien sivuilla. Lainahakemuksen täyttäminen netissä helpottaa elämääsi, sillä voit hakea lainaa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lainanmyöntäjät ottavat hakemuksia vastaan pääasiassa vuorokauden ympäri. Lainan hakeminen käy helposti, sillä sinun tulee vain täyttää lainahakemus paikkansapitävillä tiedoilla, vertailla saamasi lainatarjoukset, valita niistä itsellesi sopivin tarjous, jonka jälkeen voitkin saada rahat tilillesi. Lainahakemuksen täyttäminen hoituu kätevästi vaikka suoraan kotoa käsin: tarvitset vain mobiililaitteen ja toimivan nettiyhteyden. Varaa verkkopankkitunnuksesi lähettyville, sillä lainahakemus tulee vahvistaa omilla pankkitunnuksilla, jotta lainanmyöntäjä voi vahvistaa henkilöllisyytesi.

Haaveiletko matkasta kaukomaille tai keittiöremontista, mutta rahat tuntuvat olevan aina tiukilla? Meiltä löydät lainat kaikkiin tarpeisiin, olipa tiedossa asunnon ostaminen, remontti, autonvaihto tai lainojen yhdistäminen. Sopivat lainavaihtoehdot juuri sinulle helposti ja nopeasti sekä tietysti luotettavasti. Täytä lainahakemus huolellisesti kaikki pyydetyt tiedot ilmoittaen, niin lainansaanti on astetta lähempänä ja voit alkaa toteuttaa unelmiasi!


Lainapäätös nopeasti ja vaivattomasti

Tiedämme, että lainapäätös on mukava saada mahdollisimman pian, jotta pääset suunnittelemaan tarkemmin tulevaa. Tämän takia meillä lainapäätöstä ei tarvitse odotella kauan, sillä lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat pian lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, joista voit valita rauhassa sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Mieti etukäteen huolellisesti, mitä lainasummaa haluat hakea ja laina-aikaa tälle summalle, jotta saat itsellesi mahdollisimman sopivan lainan. Netistä lainaa on haettavissa 100–60000 euron suuruisena. Koko lainanhakuprosessiin aikaa menee kauttamme enintään 15 minuuttia. Lainahakemuksen voit täyttää ilman sitoumuksia ja olla nostamatta lainaa, jos tarpeesi ja lainatarjouksen ehdot eivät kohtaakaan. Muista myös, että lainan kilpailuttaminen on ilmaista eikä sido mihinkään!

Kun olet löytänyt edullisimman luotonantajan, joka on hyväksynyt lainahakemuksesi ja hakenut lainaa omilla verkkopankkitunnuksillasi, saat rahat pankkitilillesi yleensä viimeistään parin päivän kuluessa, pankistasi riippuen. Sinun on mahdollista maksaa laina takaisin jo 12 kuukaudessa, mutta listamme luotonantajat myöntävät lainaa myös jopa 15 vuoden maksuajalla. Saat vapauden suunnitella sinulle sopivan lainan takaisinmaksuaikataulun hakemusta täyttäessäsi, joten mieti rauhassa etukäteen, millainen aikataulu olisi sinulle sopiva.

Lainahakemusta täyttäessäsi, pyydetään sinulta henkilökohtaisten tietojesi lisäksi ilmoittamaan haettavan lainasumman, menosi sekä tulosi, tiedot työsuhteestasi, erittelemään aiemmat velkasi ja ilmoittamaan pankkitilin, jonne haluat lainan maksettavan. Näiden tietojen lisäksi voit ilmoittaa hakevasi lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Pidäthän huolen siitä, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein ja pitävät paikkansa. Pyydämme myös ilmoittamaan meille, jos tiedoissasi tapahtuu muutoksia. Lainaa on oikeutettu kuka tahansa vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.

Ole huolellinen lainahakemusta täyttäessäsi

Kiinnitäthän erityistä huomiota siihen, että täytät lainahakemuksen mahdollisimman huolellisesti ja rehellisesti, sillä tällöin hakemusta harvemmin hylätään. Virheellisten tai väärien tietojen antaminen voi johtaa hylättyyn lainahakemukseen.

Jotta unelmasi olisivat lähempänä toteutumista, tartu siis toimeen ja täytä lainahakemus ilmaiseksi netissä huolellisesti oikeilla tiedoilla, mieti tarkkaan hakemasi lainasumma ja laina-aika sekä vahvista hakemus verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen et joudu odottamaan kauan ennen kuin kuulet meistä ja pääset valitsemaan edullisimman luotonantajan, jolta voit nostaa lainan suoraan pankkitilillesi. Hakemuksen oikeellisuus vähentää hylätyn lainahakemuksen mahdollisuutta, joten ole tarkka antamiesi tietojen suhteen ja kuten aiemmin mainittua, ilmoita meille rehellisesti, mikäli tietosi muuttuvat. Hakiessasi lainaa meidän kauttamme voit olla varma, että luotonantajat ovat varmasti luotettavia ja korot kohtuullisia. Kilpailutamme lainahakemuksesi luotonantajien välillä ja tarjoamme sinulle vaihtoehdot niiltä lainanmyöntäjiltä, jotka hyväksyvät hakemuksesi. Täytä lainahakemuksesi heti ja hae edullista lainaa netistä vaikka samantien!