Kun ajattelet lainaa, mietit usein perinteistä, pölyistä pankkilainaa, jossa pitää toimittaa liitteitä toisensa perään konttoriin, jotta pankinjohtaja suostuu lainaa antamaan. Onneksi nykyään voit kuitenkin saada lainaa ilman liitteitä helposti ja nopeasti netin välityksellä. Tässä kirjoituksessa käydään läpi paikkoja, joista voi saada lainaa ilman liitteitä.

Mistä voi saada lainaa ilman liitteitä?

Suomessa voi saada lainaa ilman liitteitä monestakin paikasta – paitsi perinteisistä pankeista. Ensimmäisenä mieleeni tulee Ferratum (joka tarjoaa uusille asiakkaille korotonta lainaa!), Bank Norwegian (joka ei koskaan kysy mihin lainaa haetaan) ja Omalaina (josta saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta). Olit sitten etsimässä 100 tai jopa 60000 euroa lainaa ilman liitteitä, onnistuu se näistä – ja alla olevan kokonaisen listan kautta. Hae heti lainaa ilman liitteitä!

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen netistä on helppoa ja nopeaa – minkä lisäksi saat lainan yleensä heti tilillesi! Kaikessa yksinkertaisuudessa, lainaa haetaan seuraavalla tavalla:

  1. Klikkaa itsesi rahoitusyhtiön sivuille (vaikka ylläolevasta listasta
  2. Täytä lainahakemus ja hyväksy lainaehdot
  3. Odota 15 minuuttia luottopäätöstä
  4. Nosta laina tilillesi
  5. Nauti siitä, että koko prosessiin meni 15-25 minuuttia

Yksinkertainen prosessi takaa sen, että sinulle jää aikaa muuhunkin!

Mitä liitteitä pankit vaativat yleensä?

Pankkilainaa (perinteisestä kivijalkapankista) hakiessa tulisi sinun toimittaa palkkakuitteja, tiliotteita, lainatodistuksia ja muita liitteitä. Unohtamatta sitä, että joudut yleensä tapaamaan pankkivirkailijan hattu kourassa.

Kun haet netistä lainaa vaikkapa Ferratumin tai Omalainan kautta, et tarvitse liitteitä lainkaan – ja rahat saat jopa heti tai viimeistään saman päivän aikana tilille. Helppoa, eikö?

Paljonko voin saada lainaa ilman liitteitä?

Voit saada lainaa ilman sen isompaa liiterumbaa 100 eurosta jopa 60000 euroon asti. Ja mikä parasta, voit kilpailuttaa lainan myös ilman liitteitä. Kilpailuttaessasi lainan, voit säästää lainan kuluista jopa satoja euroja vuodessa. Esimerkiksi Omalaina tarjoaa lainojen ammattimaista, maksutonta ja nopeaa kilpailuttamista. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat ensimmäisen lainatarjouksen yleensä vain 5 minuutissa!

Tutustu myös tarkemmin eri lainasummiin:

Klikkaa siis ja tutustu lainamäärän mukaan paikkoihin, joista voit saada lainaa – ilman yhtä ainoaa liitettä!