Järjestelylaina auttaa saamaan taloutesi takaisin raiteilleen, jos sinulla on paljon velkaa, useita lainoja samanaikaisesti tai jopa maksuhäiriömerkintä. Mikäli haluat helpottaa arkeasi ja tehdä tulevista lainanlyhennyksistä selkeämpiä, kannattaa tutustua järjestelylainan mahdollisuuteen. Useamman pienen pikalainan tai kulutusluoton samanaikainen maksaminen kuukausittain voi olla hankalaa ja vaivalloista ja laskupinojen hallitseminen voi viedä aikaa. Kaiken tämän lisäksi useat pienet lainat voivat maksaa kuukausittain yllättävän paljon ja niistä kertyy helposti kohtuuttoman suuret kulut. Järjestelylainan avulla säästät jopa satoja euroja kuukausittain!

Järjestelylainan tai yhdistelylainan tarkoituksena on tehdä aito muutos talouteesi, ja lainan ottaminen tarkoittaa myös sitoutumista tähän muutokseen. Tarjoamme sinulle helpotuksen yksinkertaisen ratkaisun muodossa. Jos haluat helpottaa elämääsi ja maksaa takaisin vain yhtä lainaa, on se mahdollista yhdistämällä lainat yhdeksi järjestelylainaksi. Tämän lainan tarkoituksena on tasapainottaa tulot ja menot varsinkin silloin, kun lainamenot ovat ottaneet suuremman roolin taloudessa. Järjestelylainan ottamisen jälkeen sinulla on jatkossa vain yksi laina ja säästät rahaa, kun sinun ei tarvitse maksaa useamman lainan kuluja. Järjestelylainan hakeminen on vaivatonta, koska lainahakemusta tehdessäsi valitset käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistämisen ja tällöin saat heti alustavan lainapäätöksen koskien sitä, onko yhdistäminen on mahdollista sinun lainojesi kohdalla.

Säästä yhdistämällä lainasi

Oletko väsynyt huolehtimaan usean lainan lyhentämisestä ja lainanhoitokuluista sekä mahdollisista eräpäivien siirroista? Monen pienemmän lainan sijaan sinulla on yhdistelylainan ottamisen jälkeen maksettavana vain yksi isompi laina ja tämän lainan kulut. Arkesi helpottuu huomattavasti, samoin kuin lainanhoitokulut pienenevät, kun maksettavana on vain yksi laina. Järjestelylaina auttaa sinua säästämään, sillä kuten aiemmin mainittua, yhden lainan kulut ja kuukausittainen lyhennys on aina alhaisempi kuin maksaessasi kuukausittain useampaa lainaa kuluineen. Yhdistämällä pienet lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi voit säästää jopa satoja euroja joka kuukausi! Et maksa jokaisesta pienemmästä lainasta erikseen kuluja, vaan hallitset talouttasi selkeämmin yhden lainan voimin. Kannattaa myös ottaa huomioon se, että vanhoissa lainoissasi, jotka olet ottanut ennen uutta korkokattoa, korot ovat korkeammat. Tästä syystä on hyvä myös tarkistaa vanhojen lainojen korkotilanne ja miettiä, olisiko järjestelylaina sinulle helpottava vaihtoehto päästä velkojen maksussa eteenpäin.

Järjestelylaina tarkoittaa siis sitä, että isommalla lainalla maksetaan kaikki aiemmat pienet lainat pois, jolloin huolehdittavaksesi jää vain yksi laina ja sen kulut. Laskemalla kaikki pienet lainasi yhteen saat selville, paljonko järjestelylainaa tarvitset, jotta saat maksettua aiemmat lainasi pois. Omasta taloudellisesta tilanteestasi riippuen voit sopia luotonantajan kanssa laina-ajasta, joka sopii sinun aikatauluusi, jotta saat taloutesi järjestykseen ja velkasi maksettua. Maksuajasta kannattaakin sopia luotonantajan kanssa ja tehdä itselleen sopiva maksuaikataulu. Järjestelylainan tarkoituksena on saada taloutesi kuntoon ja tehdä kuukausittaisista lainanmaksueristäsi pienempiä, sillä yhden lainan kulut ja kuukausittainen lyhennys tulee edullisemmaksi kuin usean pienen lainan lyhennykset kuluineen. Muista myös, että yleensä mitä suurempi laina, sitä pienempi korko. Yhden lainan taktiikalla huolehdit vain yhdestä laskusta ja sen eräpäivästä sekä säästät kuluissa. Järjestä lainat ja laita elämäsi takaisin raiteilleen!

Mitä tarkoitetaan yhdistelylainalla?

Yhdistelylaina on tavallinen kulutusluotto, jolla yhdistät useamman pienen lainan yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yhdistelylainalla teet selvää säästöä kuukausittain, sillä usean pienemmän lainan tilinhoitomaksut voivat kohota yllättävän korkeiksi ja varsinkin korot voivat olla erittäin korkeita. Tämän lainan tarkoituksena onkin saada lainanlyhennykset sekä näistä koituvat kustannukset pienemmiksi. Yhdistelylainalla maksuaikasi pitenee ja vuosikorkosi on yleensä paljon matalampi kuin pienempiä lainoja maksettaessasi. Jos olet joutunut siirtämään myös eräpäivää aiempia lainoja maksaessasi, tästä voidaan veloittaa lisää. Kun sinulla on vain yksi laina maksettavanasi, ei ole tarvetta siirtää useampaa eräpäivää ja tässäkin on mahdollisuus säästää.

Yhdistelylainaa on mahdollista hakea myös, jos tarkoituksenasi on helpottaa usean pienen lainan maksua ja tämän lisäksi tehdä muita arjen hankintoja tällä uudella lainalla. Taloudellinen tilanteesi kohenee luotonantajien silmissä, koska maksettavanasi on vain yksi avoin laina. Yhdistelylainaa haet kätevästi netissä: täytä lainahakemus normaalisti ja valitse lainan käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistäminen. Tämän jälkeen saat tiedon siitä, onko lainojen yhdistäminen sinun kohdallasi mahdollista. Tutustu siis yhdistelylainan mahdollisuuteen ja tee lainanlyhennyksestä selkeämpää!