Joustoluoton korko

Joustoluoton korot vaihtelee riippuen siitä mistä olet lainaa ottamassa. Esimerkiksi Ferratumilla on valmiiksi edullinen korko. Samalla Ferratum tarjoaa joustoluoton kuukaudeksi ilman korkoja ja kuluja. Tällöin myös todellinen vuosikorko on pyöreät 0%. Toki suosittelen tarkastamaan että tarjous on voimassa kun lainaa olet hakemassa!

Ferratum - jopa ilmaiseksi 2000 euroa lainaa!
Ferratum Joustava – Hae koroton pikalaina!
Tiesitkö että Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ensimmäiselle lainalle uusille asiakkaille? Poikkeuksellisen hyvä laina on näillä ehdoilla saatavilla toistaiseksi. Ferratum tarjoaa:

  • Kuluton ja koroton ensilaina
  • Jopa 2000 euroa korotonta pikavippiä
  • Laina jopa heti tilille
  • 30 päivää maksuaikaa
  • Luotettavaa kotimaista rahoitusta


Todellinen vuosikorko

Älä kuitenkaan oleta, että lainasivun yhteydessä kirjattu viitekorko on koko lainan kustannus prosenteissa. Tämä saattaa vielä huikeasti nousta, jos lainaan lisätään kuukausittaisia tilinhoitomaksuja, nostopalkkioita ja muita kustannuksia. Tehdäänpä siis pieni laskelma:

Olet ottamassa 5000 euron lainaa tai joustoluottoa 36 kuukauden maksuajalla. Viitekorko on 10%. Lisäksi tulee kuukausittaiset tilinhoitomaksut 4,95 € / kk ja nostopalkkio 150 €. Tällöin todellinen vuosikorko on huomattavasti korkeampi kuin 10% – tällöin todellinen vuosikorko on 14,71% ja lainan kokonaiskustannukset ovat 6134,49 €.

Ota siis huomioon se, että todellinen vuosikorko määrittää luoton, lainan tai joustoluoton todelliset kustannukset prosentteina.

Älä ota kallista lainaa, vaan satsaa edullisiin joustoluottoihin

OmaLaina taitaa olla Suomen edullisin joustoluotto. Hae heti, ja katso itse!

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi. OmaLainan kautta kilpailutat joustoluoton korot kaikilla rahoittajilla ja pankeilla!