Joustoluoton korko

Joustoluoton korko riippuu aina lainan myöntäjästä. Viitekorko voi toisella lainanmyöntäjällä olla 4,16% samalla kun toisen todellinen vuosikorko on yli 29%. Kannattaa siis olla tarkka ja kärsivällinen kun lainaa on hakemassa. Jos kuitenkin pitää vertailla lainat nopeasti ja saada rahaa tilille jopa samana päivänä, kannattaa lainatarpeet kilpailuttaa esim. OmaLainan avulla, joka vertailee lainat puolestasi, ja löytää sinulle edullisimmat korot.

OmaLaina kilpailuttaa joustoluotot ja lainat puolestasi!

OmaLaina tarjoaa kaikki lainat alle 10% viitekorolla!

Omalaina on 100% kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu, jonka avulla voit saada edullista lainaa. Sinun hakemus käsitellään välittömästi ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Lisäksi Omalainan käyttäminen on helppoa:

  1. Täytä hakemus huolellisesti
  2. Vastaanota jopa 30 lainatarjousta
  3. Valitse edullisin laina
  4. Nosta rahat tilillesi

Omalainan kautta voit kilpailuttaa 100-60 000 euron lainat 1-15 vuoden maksuajalla. Tarjousten joukosta valitset yhdellä klikkauksella sopivimman lainan – ja nostat rahat tilillesi!

Nopea, ilmainen, edullinen. Hae heti!


Todellinen vuosikorko

Älä kuitenkaan oleta, että lainasivun yhteydessä kirjattu viitekorko on koko lainan kustannus prosenteissa. Tämä saattaa vielä huikeasti nousta, jos lainaan lisätään kuukausittaisia tilinhoitomaksuja, nostopalkkioita ja muita kustannuksia. Tehdäänpä siis pieni laskelma:

Olet ottamassa 5000 euron lainaa tai joustoluottoa 36 kuukauden maksuajalla. Viitekorko on 10%. Lisäksi tulee kuukausittaiset tilinhoitomaksut 4,95 € / kk ja nostopalkkio 150 €. Tällöin todellinen vuosikorko on huomattavasti korkeampi kuin 10% – tällöin todellinen vuosikorko on 14,71% ja lainan kokonaiskustannukset ovat 6134,49 €.

Ota siis huomioon se, että todellinen vuosikorko määrittää luoton, lainan tai joustoluoton todelliset kustannukset prosentteina.

Älä ota kallista lainaa, vaan satsaa edullisiin joustoluottoihin

OmaLaina taitaa olla Suomen edullisin joustoluotto. Hae heti, ja katso itse!

Kokeile OmaLainaa ilmaiseksi. OmaLainan kautta kilpailutat joustoluoton korot kaikilla rahoittajilla ja pankeilla!