Joustoluoton korko

Joustoluoton korot vaihtelee riippuen siitä mistä olet lainaa ottamassa. Esimerkiksi Euroloanilla on korko alkaen 4,9% samalla kuin jollain muulla saattaa todellinen vuosikorko kivuta jopa yli kahdensadan prosentin. Toisaalta jotkut toimijat (lista kappaleen jälkeen) tarjoavat ensimmäistä joustoluottoa ilman korkoja ja kuluja. Tällöin myös todellinen vuosikorko on pyöreät 0%. Toki suosittelen tarkastamaan että tarjous on voimassa kun lainaa olet hakemassa! Seuraavat lainantarjoavat tarjoavat ensimmäistä joustoluottoa maksutta:

Todellinen vuosikorko

Älä kuitenkaan oleta, että lainasivun yhteydessä kirjattu viitekorko on koko lainan kustannus prosenteissa. Tämä saattaa vielä huikeasti nousta, jos lainaan lisätään kuukausittaisia tilinhoitomaksuja, nostopalkkioita ja muita kustannuksia. Tehdäänpä siis pieni laskelma:

Olet ottamassa 5000 euron lainaa tai joustoluottoa 36 kuukauden maksuajalla. Viitekorko on 10%. Lisäksi tulee kuukausittaiset tilinhoitomaksut 4,95 € / kk ja nostopalkkio 150 €. Tällöin todellinen vuosikorko on huomattavasti korkeampi kuin 10% – tällöin todellinen vuosikorko on 14,71% ja lainan kokonaiskustannukset ovat 6134,49 €.

Ota siis huomioon se, että todellinen vuosikorko määrittää luoton, lainan tai joustoluoton todelliset kustannukset prosentteina.

Älä ota kallista lainaa, vaan satsaa edullisiin joustoluottoihin

Euroloan taitaa olla Suomen edullisin joustoluotto (pl. pankit). Hae heti, ja katso itse!

Muista myös, että voit kilpailuttaa lainan ja joustoluoton kätevästi seuraavista paikoista. Nämä paikat etsivät sinulle edullisimman joustoluoton – ilman sitoutumista! Eli voit riskittä kokeilla kilpailutuspalvelua:

Rahalaitos.fi kilpailuttaa lainasi maksutta!