Lainojen yhdistäminen

Säästä rahaa yhdistämällä lainat

Yhdistä lainat helposti ja säästä rahaa myös elämiseen. Onko sinulla käynnissä tilanne, jossa iso osa tuloista menee yksittäisten lainojen, osamaksujen, pikavippien ja joustoluottojen maksamiseen? Ja tilanne yleensä ennen palkkapäivää menee niin vakavaksi, että pitää nostaa lisää lainaa tilanteen rauhoittamiseen? Jos on näin, saattaa lainojen yhdistäminen olla juurikin sinua varten!

Yhdistä lainat helposti vertailumme avulla!


Joustoluotto.net sivuston avulla voit hakea lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai erillisiä takaajia. Kun olet jättänyt yhdistelylainahakemuksen johonkin ylläolevista palveluista, ne lähettävät lainahakemuksesi edelleen useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Useat tämän sivun lainapalvelut pyrkivät kilpailuttamaan sinulle parhaat lainatarjoukset. Niin hakemuksen jättäminen kuin tarjousten saaminen pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä on sinulle täysin maksutonta ja riskitöntä!

Voit käyttää joustoluottoa usean pienemmän lainan yhdistämiseen ja saada sillä tavoin eri luottoihin kuluvan kuukausisumman pienemmäksi, jolloin sinulla jää enemmän kuukausittaista käyttörahaa. Netistä haettava yhdistelylaina on kätevä tapa helpottaa elämääsi ja sen hakeminen on tehty todella vaivattomaksi. Tutustu tarjoajiin ja vertaile erilaisia vaihtoehtoja rauhassa, olet enää lyhyen askeleen päässä lainojen yhdistämisestä. Lainapäätöksen saat nopeimmillaan jopa 15 minuutissa, joten sinun ei tarvitse odottaa seuraavaa palkkapäivää. Vertailu kannattaa, teet sillä itsellesi säästöä kuukausitasolla varsin vaivattomasti.

Miksi yhdistäisin lainat?

Onko sinulla useita pikavippejä, luottokortteja, joustoluottoja, osamaksuja tai kulutusluottoja? Ja olet huomannut että maksat satoja euroja (ellei jopa tuhatta euroa) kuukaudessa pelkkiä lyhennyksiä? Ja aina ennen palkkapäivää tuntuu, että rahat eivät taaskaan riittäneet?

Tämä on se syy miksi kovasti puhutaan yhdistelylainoista. Yhdistelylainat toimivat seuraavalla tavalla:

  1. Hae edullinen isompi laina listamme avulla
  2. Maksa pois pikavipit, joustoluotot, osamaksut ja muut ärsyttävät lyhennettävät lainat
  3. Maksa kuukausittain vain yhtä edullisempaa lainaa
  4. Jätä rahaa elämiseen ja elämästä nauttimiseen – yhdistelylainan avulla!

Yhdistämällä lainat säästyt useiden rahoituslyhennyksien maksamiselta ja voit keskittyä vain yhden isomman lainan maksamiseen. Esimerkiksi Komplett Bankilta, Bank Norwegianilta tai OmaLainalta saa lainaa edullisella korolla!

Miten yhdistän lainoja?

OmaLaina

Jos tarvitset lainaa eri pienlainojen, kulutusluottojen, joustoluottojen tai osamaksujen yhdistämiseen, etsii Omalaina juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, vaan voit päättää hyväksytkö saamasi lainatarjouksen. Vaikka miellyttävää tarjousta ei tätä kautta tulisikaan, kannattaa tämä ovi silti avata!

OmaLaina on 100% suomalainen lainapalvelu, josta voit hakea vakuudettomasti lainaa 100 – 60 000 euroa. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki OmaLaina.fi sivuston yhteistyöpankit ja rahoitusyhtiöt, saat alustavan lainapäätöksen heti, useita toinen toistaan parempia lainatarjouksia ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Ketkä voivat yhdistää lainoja?

Kaikki yli 21 vuotiaat, säännöllisesti työssäkäyvät, Suomessa asuvat ja sotu-numeron omaavat voivat hakea lainaa yhdistelytarkoituksiin. Palkkasi ja tulojesi määrästä riippuen yritykset päättävät minkä kokoista lainaa juuri sinulle voidaan myöntää. Sanomattakin selvää, että isommilla tuloilla voi nostaa isompia lainoja. Kannattaa kuitenkin heti kokeilla – vaikkapa OmaLainan kautta. OmaLaina kilpailuttaa lainantarpeesi useilla rahoitusyhtiöillä joten pääset heti nauttimaan parhaasta lainatarjouksesta.