Lainojen yhdistäminen

Yhdistä lainat ja säästä rahaa

Yhdistä lainat helposti ja säästä rahaa myös elämiseen. Onko sinulla käynnissä tilanne, jossa iso osa tuloista menee yksittäisten lainojen, osamaksujen, pikavippien ja joustoluottojen maksamiseen? Ja tilanne yleensä ennen palkkapäivää menee niin vakavaksi, että pitää nostaa lisää lainaa tilanteen rauhoittamiseen? Jos on näin, saattaa lainojen yhdistäminen olla juurikin sinua varten!

Vertaa yhdistelylainat

Vertaa jopa 60 000 euron yhdistelylainat ja löydä edullisin laina alta.

Omalaina.fi

Omalaina on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka avulla voit saada edullista lainaa tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

Ferratum

Ferratumin joustoluotto on 2000 €:n luottotili, jolta voit tehdä juuri sinulle sopivan kokoisia nostoja, milloin ja missä vain.

Rahalaitos

Rahalaitos kilpailuttaa joustoluotot puolestasi. Täyttämällä yhden helpon hakemuksen, saat useita toinen toistaan parempia tarjouksia.

Yhdistelylaina – Yhdistä lainat ja säästä

Joustoluotto.net sivuston avulla voit hakea lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai erillisiä takaajia. Kun olet jättänyt yhdistelylainahakemuksen johonkin ylläolevista palveluista, ne lähettävät lainahakemuksesi edelleen useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Useat tämän sivun lainapalvelut pyrkivät kilpailuttamaan sinulle parhaat lainatarjoukset. Niin hakemuksen jättäminen kuin tarjousten saaminen pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä on sinulle täysin maksutonta ja riskitöntä!

Voit käyttää joustoluottoa usean pienemmän lainan yhdistämiseen ja saada sillä tavoin eri luottoihin kuluvan kuukausisumman pienemmäksi, jolloin sinulla jää enemmän kuukausittaista käyttörahaa. Netistä haettava yhdistelylaina on kätevä tapa helpottaa elämääsi ja sen hakeminen on tehty todella vaivattomaksi. Tutustu tarjoajiin ja vertaile erilaisia vaihtoehtoja rauhassa, olet enää lyhyen askeleen päässä lainojen yhdistämisestä. Lainapäätöksen saat nopeimmillaan jopa 15 minuutissa, joten sinun ei tarvitse odottaa seuraavaa palkkapäivää. Vertailu kannattaa, teet sillä itsellesi säästöä kuukausitasolla varsin vaivattomasti.

Miksi yhdistäisin lainat?

Onko sinulla useita pikavippejä, luottokortteja, joustoluottoja, osamaksuja tai kulutusluottoja? Ja olet huomannut että maksat satoja euroja (ellei jopa tuhatta euroa) kuukaudessa pelkkiä lyhennyksiä? Ja aina ennen palkkapäivää tuntuu, että rahat eivät taaskaan riittäneet?

Tämä on se syy miksi kovasti puhutaan yhdistelylainoista. Yhdistelylainat toimivat seuraavalla tavalla:

 1. Hae edullinen isompi laina listamme avulla
 2. Maksa pois pikavipit, joustoluotot, osamaksut ja muut ärsyttävät lyhennettävät lainat
 3. Maksa kuukausittain vain yhtä edullisempaa lainaa
 4. Jätä rahaa elämiseen ja elämästä nauttimiseen – yhdistelylainan avulla!

Yhdistämällä lainat säästyt useiden rahoituslyhennyksien maksamiselta ja voit keskittyä vain yhden isomman lainan maksamiseen. Esimerkiksi Komplett Bankilta, Bank Norwegianilta tai OmaLainalta saa lainaa edullisella korolla!

Miten yhdistän lainoja?

Yhdistelylainan hakeminen on helppoa ja nopeaa esimerkiksi Omalaina.fi:n avulla.

Omalaina.fi – Kilpailuta 50000 euron laina

OmaLaina kilpailuttaa lainasi luotettavasti ja nopeasti useiden eri pankkien ja luotonanatajien kesken, vain yhdellä hakemuksella. Omalaina etsii hakemuksesi perusteella juuri sinulle sopivan lainan usean eri pankin ja luotonanatajan joukosta.

Uudistettu ja entistä parempi OmaLaina vertailee lainasi nopeasti ja luotettavasti.

 • Kilpailuta 50000 euron laina
 • Alhainen korko
 • Joustavat maksuehdot
 • Ei vakuuksia

OmaLaina on suomalainen lainanvertailupalvelu, joka vertailee puolestasi uudet ja jo olemassa olevat lainat. Omalaina kilpailuttaa 50000 euron lainan, jonka jälkeen voit itse valita useista lainaehdotuksista sinulle sopivimman. Palvelu on täysin ilmainen, eikä sen käyttö sido sinua mihinkään.

Nopea, ilmainen, edullinen. Hae heti!

Ketkä voivat yhdistää lainoja?

Kaikki yli 21 vuotiaat, säännöllisesti työssäkäyvät, Suomessa asuvat ja sotu-numeron omaavat voivat hakea lainaa yhdistelytarkoituksiin. Palkkasi ja tulojesi määrästä riippuen yritykset päättävät minkä kokoista lainaa juuri sinulle voidaan myöntää. Sanomattakin selvää, että isommilla tuloilla voi nostaa isompia lainoja. Kannattaa kuitenkin heti kokeilla – vaikkapa OmaLainan kautta. OmaLaina kilpailuttaa lainantarpeesi useilla rahoitusyhtiöillä joten pääset heti nauttimaan parhaasta lainatarjouksesta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä yhdistelylainoista

Mikä on yhdistelylaina?

Yhdistelylaina on laina, jonka avulla voit yhdistää useat pienemmät lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin ja mahdollisesti säästämään kuluissa.

Miten yhdistelylaina toimii?

Kun otat yhdistelylainan, se käytetään maksamaan pois kaikki nykyiset pienemmät lainasi. Sen jälkeen sinulla on vain yksi laina maksettavana. Yhdistelylainan korko ja ehdot voivat vaihdella, mutta tavoitteena on yleensä saada alhaisempi korko ja paremmat maksuehdot kuin mitä aiemmissa lainoissasi oli.

Milloin yhdistelylaina kannattaa?

Yhdistelylaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita eri lainoja eri paikoista ja niiden hallinta tuntuu hankalalta. Lisäksi, jos voit saada yhdistelylainan avulla matalamman koron kuin nykyisissä lainoissasi, se voi auttaa säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

Mitä etuja yhdistelylainalla voi olla?

 • Yksinkertaisempi talouden hallinta, kun sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta.
 • Mahdollisuus alhaisempaan korkoon ja parempiin lainaehtoihin.
 • Mahdollisuus säästää rahaa, kun kulut voivat olla pienemmät kuin useiden lainojen yhteiskustannukset.

Mitä haittoja yhdistelylainalla voi olla?

 • Yhdistelylainan kokonaisukustannukset voivat olla suuremmat, jos et saavuta merkittäviä etuja koron tai maksuehtojen suhteen.
 • Jos et ole kurinalainen taloudenhallinnassa, saatat ajautua uudelleen velkaantumiseen.
 • Joissain tapauksissa saatat joutua maksamaan ylimääräisiä kuluja tai maksuja yhdistelylainasta.

Miten valitsen sopivan yhdistelylainan?

 1. Vertaile eri lainantarjoajien tarjouksia: Katso eri lainantarjoajien korkoja, kuluja ja ehtoja.
 2. Tarkista kokonaiskustannukset: Laske, kuinka paljon maksat lainasta kokonaisuudessaan, mukaan lukien kaikki kulut.
 3. Tutki lainaehtoja: Varmista, että lainaehtosi ovat sopivat ja ymmärrettävät.
 4. Tarkista lisäkulut: Selvitä, onko lainassa piilokuluja tai muita lisämaksuja.
 5. Tee päätös harkiten: Arvioi huolellisesti, onko yhdistelylaina sinulle sopiva vaihtoehto.

Mitä dokumentteja tarvitsen yhdistelylainaa varten?

Yleisesti ottaen tarvitset ainakin viimeisimmät palkkalaskelmasi, verotiedot ja tiedot nykyisistä lainoistasi. Lainantarjoaja antaa tarkat ohjeet siitä, mitä dokumentteja tarvitaan hakemusta varten.

Kuinka nopeasti voin saada yhdistelylainan?

Yhdistelylainan käsittelyaika vaihtelee lainantarjoajien välillä. Joissain tapauksissa voit saada lainapäätöksen ja rahat tilillesi muutamassa päivässä, kun taas toisissa se voi viedä pidemmän aikaa. Nopeus riippuu hakemuksen käsittelyajasta ja tarvittavien dokumenttien toimittamisesta.