Pikavippivertailu 2018 – kaikki pikavipit!

Pikavippi saattaa tulla joskus tarpeen – esimerkiksi jos tili on tyhjä ja palkka tulee vasta viikon päästä. Joskus lompakossa on satasen tai jopa tuhansien eurojen lovi. Oli kyseessä sitten minkälainen rahapula tahansa, löytyy Joustoluotto.net sivuston valikoimasta taatusti edulliset pikavipit. Olemme listanneet pikavippivertailuun kaikki kotimaiset pikavippitoimijat, joilta saa lainaa heti tilille – ilman lainkaan odottamista, jonottamista tai paperisotaa. Kauan eläköön pikavippivertailu!


Kuka voi saada pikavippiä?

Riippuen lainaajasta on minimi-ikäraja 18 vuotta, 20 vuotta tai 21 vuotta. Pikavipin hakijalla tulee lisäksi olla moitteettomat luottotiedot (ei luottohäiriötä), säännölliset tulot sekä Suomalainen pankkitili ja osoite. Jos haet paljon lainaa, tulee sinun tulojenkin olla kohtuullisia. Pienempään pikavippiin riittää pienemmät tulot.

Paljonko Pikavippi maksaa?

Kun pankilta hakee lainaa, voi lainan hakeminen kestää useita päiviä – tai pahimmassa tapauksessa jopa viikon. Jos lainaa tarvitsee heti tilille, niin sitten voipi kääntyä pikavippien puoleen. Pikavipeillä on turhaan huono maine, koska iso osa pikavippiä tarjoavista yrityksistä on luotettavia kotimaisia rahoituslaitoksia. Joiltain pikavippiyhtiöiltä voi saada ensimmäisen alle 1000 euron pikavipin jopa ilmaiseksi. Hae vain ylläolevasta pikavippivertailusta yritykset ”Alin korko” mukaan!

Palveluntarjoajasta riippuen voi pikavippien todelliset vuosikorot olla 5% – 200%, joten edullisimman pikavipin valitseminen on tärkeää puuhaa. Onneksi olemme Joustoluotto.net sivustolla tekemään tämän helpoksi sinulle. Tästä syystä olemme laatineetkin sivustolle todella kattavan pikavippivertailun.

Miten pikavippiä haetaan?

Pikavipin hakeminen on helppoa. Menet valitsemasi yrityksen verkkosivuille ylläolevaa linkkiä klikkaamalla, täytät hakemuksen, tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi – ja tadaa – luottopäätös syntyy muutamissa minuuteissa. Vain 15 minuuttia tästä hetkestä ja sinulla voi olla 100-50000 euroa tililläsi käyttövalmiina.

Tutustu siis pikavippivertailuun yllä ja hae itsellesi kohtuuhintainen pikavippi!