Vakuudeton laina ilman takaajia

Viitekorko vs. todellinen vuosikorko

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina, jolle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Esimerkiksi joustoluotto on siitä syystä erinomainen lainatuote, että sen hakemiseen ei yleensä tarvita vakuuksia taikka takaajia. Toki se, että lainaa saa ilman vakuuksia johtaa usein hieman kovempiin kustannuksiin, mutta sentään ketään kolmatta osapuolta ei ole syytä liittää lainahakemukseen mukaan. Tämä tekee lainanhakemisesta turvallisempaa itsellesi ja läheisillesi – kukaan muu ei menetä omaisuuttaan, jos syystä tai toisesta et pystyisikään maksamaan lainaa takaisin ajoissa.

Suomesta löytyy runsaasti yrityksiä ja pankkeja, jotka tarjoavat vakuudettomia lainoja, kulutusluottoja ja joustoluottoja. Voit myös säästää aikaa kilpailuttamalla vakuudettomat lainat jonkin lainavertailun kautta. Esimerkiksi Omalaina kilpailuttaa lainatarpeesi jopa 30 rahoitusyhtiöllä ja pankilla – näin saat edullisimman vakuudettoman lainan nopeasti tilillesi!

Vertaa vakuudettomat lainat ja joustoluotot

Vertaile alta vakuudettomat lainat ja joustoluotot helposti ja nopeasti!

Omalaina.fi

Omalaina on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka avulla voit saada edullista lainaa tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

Ferratum

Ferratumin joustoluotto on 2000 €:n luottotili, jolta voit tehdä juuri sinulle sopivan kokoisia nostoja, milloin ja missä vain.

Rahalaitos

Rahalaitos kilpailuttaa joustoluotot puolestasi. Täyttämällä yhden helpon hakemuksen, saat useita toinen toistaan parempia tarjouksia.

Vakuudeton laina pankista

Toki pankitkin tarjoavat vakuudetonta lainaa, mutta yli muutamien tuhansien lainasta ne yleensä haluavat jo yhteishakijan, vakuuden (esim. asunnon) tai takaajan (esim. sukulainen jolla on omaisuutta). Tästä syystä useat eivät lainaa halua pankista hakea – pelkona muiden ihmisten  sekoittaminen mukaan omiin lainajärjestelyihin.

Jos haluat vakuudetonta lainaa pankista, kannattaa lähinnä tarkastella eri pankkien joustoluottojen tarjontaa. Joustoluotot ovat yleensä vakuudettomia ja niihin ei tarvitse takaajaa.

Onneksi meillä kuitenkin on luotettavia lainayhtiöitä Suomessakin. Esimerkiksi Ferratum, OmaLaina ja monet muut yhtiöt tarjoavat joustoluottoja ja lainoja ilman vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettoman lainan korot?

Vakuudettoman lainan korot riippuvat hyvin pitkälle lainan myöntäjästä. Useilla rahoitusyhtiöillä on kohtuullisia 6% lainoja olemassa, samalla kun toiset pyytävät samasta lainasta 20%. Tämän takia vakuudeton laina kannattaa aina kilpailuttaa, esimerkiksi Omalainan kautta. Omalainan kautta kilpailutettavien lainojen edullisin viitekorko on tällä hetkellä vain 4,19%!

Klikkaa ja kilpailuta vakuudeton lainasi heti Omalainan avulla!

Usein kysyttyjä kysymyksiä vakuudettomista lainoista

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on laina, joka myönnetään ilman tarvetta asettaa omaisuutta tai muita varallisuuseriä vakuudeksi lainan saamiseksi. Tämä tarkoittaa, että lainanottajan ei tarvitse asettaa esimerkiksi omaa asuntoaan tai autoaan pantiksi. Vakuudettomat lainat perustuvat yleensä lainanhakijan luottokelpoisuuteen ja maksukykyyn.

Kuinka paljon vakuudonta lainaa voin saada?

Lainan määrä, jonka voit saada vakuudettomana lainana, vaihtelee yleensä lainanantajasta riippuen. Tavallisesti vakuudettomien lainojen määrät voivat vaihdella muutamasta sadasta eurosta useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Lopullinen lainasumma riippuu ennen kaikkea hakijan luottokelpoisuudesta, tulotasoista ja muiden velkojen määrästä.

Mitä etuja vakuudeton laina tarjoaa?

Vakuudettomilla lainoilla on useita etuja, kuten nopeampi hakuprosessi, sillä ei tarvita aikaa omaisuuden arvon arvioimiseen. Lisäksi ne sopivat henkilöille, joilla ei ole merkittävää omaisuutta tai jotka eivät halua asettaa omaisuuttaan vakuudeksi. Vakuudettomat lainat voivat myös olla joustavampia takaisinmaksuehtojen suhteen, ja ne voivat auttaa rakentamaan luottotietoja.

Mitä riskejä vakuudettomiin lainoihin liittyy?

Yksi merkittävimmistä riskeistä vakuudettomien lainojen kohdalla on korkeampi korko verrattuna vakuudellisiin lainoihin. Tämä johtuu siitä, että lainanantajalla ei ole vakuutta, jonka avulla pienentää riskiä. On myös tärkeää olla vastuullinen takaisinmaksun suhteen, sillä laiminlyönnit voivat johtaa lisäkustannuksiin, huonontuneisiin luottotietoihin ja velkasotkuihin.

Miten voin vertailla eri vakuudettomia lainatarjouksia?

Voit vertailla eri vakuudettomia lainatarjouksia tarkastelemalla niiden korkoja, takaisinmaksuehtoja, laina-aikoja ja muita ehtoja. On suositeltavaa käyttää esimerkiksi joustoluotto.net tyylistä vertailupalvelua ja lukea huolellisesti läpi laina-asiakirjat ennen päätöksen tekemistä. Näin voit valita itsellesi parhaiten sopivan lainan ja välttää yllätyksiä myöhemmin.