Lainaa 2000 €

Joskus elämässä tapahtuu yllättäviä asioita, joihin on mahdotonta varautua – pesukone hajoaa, ajoneuvo ei mene katsastuksesta läpi tai kotieläin pitää viedä lääkärille. Tällöin on muistettava, että mistä 2000 euron pankkilainan saa kaikkein edullisimmalla korolla. Haluan tässä (kuten aina) muistuttaa, että perinteinen pankki ei aina ole halvimman lainan tarjoaja; varsinkaan kun kyse on vain 2000 € kokoisesta kulutusluotosta. Pankkilainoihin tulee yleensä aloitusmaksut ja perustamismaksut samalla kuin luottoyhtiö saattaa antaa sinulle 2000 euron lainan edullisemmin – jopa ilman korkoa!

Fixura tarjoaa edulliset joustoluotot!

Fixura tarjoaa kaikki lainat alle 10% viitekorolla!

Vertaislainoja tarjoava Fixura tarjoaa 2000 euron joustoluottoja 9,9% aloituskorolla ja 2-6 vuoden (24-72kk) maksuajalla. Lainapäätös tehdään heti ja rahat maksetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilille, kun lainanantaja sekä ottaja ovat hyväksyneet tarjouksen. Lainan hakeminen on 100% maksutonta ja riskitöntä.

Lainanottajien tulee täyttää seuraavat kriteerit voidakseen lainata Fixuran kautta:

 • 21-68 vuotias täysivaltainen henkilö
 • Vakituinen osoite Suomessa (väh. 2 vuotta)
 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Vähintään 3kk tilitiedot
 • Vähintään 1000 € kuukausitulot

Tutustu kokonaisvaltaiseen listaan alla. Älä siis turhaan arvaile; Lainaa 2000 € sieltä missä pankkilaina on vuosikoroltaan edullisin!

Edullisimmat 2000 euron joustoluotot


Lainaa 2000 € – kiireellinen apu rahan tarpeeseen

2000 euron kulutusluotto tai joustoluotto auttaa korjaamaan äkillisen rahantarpeen. Kahden tuhannen euron kulutusluoton saa useimmilta luottoyhtiöiltä erittäin nopeasti verkosta tai tekstiviestillä omalle tilille – jopa kymmenessä minuutissa. Välillä kohtuullinen rahantarve yllättää, mutta onneksi taloudellisen ongelman ei ole pakko pysäyttää koko maailmaa. Joskus arkea helpottava parin tonnin vippi on helpottava tekijä!

Miksi 2000 euron kulutusluottoa haetaan?

Auton jakohihna viheltää tai jääkaappi alkoi savuamaan. Oli mikä tahansa syynä, sattaa jokaiselle meistä joskus koittaa yllättäen kiireellinen rahantarve. Jos sinulla on rahantarve, on 2000 euron vippi oikea valinta sinulle. Sillä korjaa isommankin ongelman, ja silti jää rahaa arkeen.

Miten kulutusluottoa haetaan?

Kiireellisen vipin hakeminen netissä on nopeaa. Kaiken lisäksi luoton saa äkkiä omalle tilille. Vaivattomuus on se syy, miksi tuhannet suomalaiset ovat kriittisen taloudellisen ongelman iskiessä turvautuneet luottoyhtiöiden puoleen. Perinteisten kivijalkapankkien joustoluotot eivät yllä ketteryydessä luottoyhtiöiden tasolle: pankkilainan hakemusprosessi voi kestää jopa viikkoja, kun taas netistä haettavan 2000e luoton saa omalle pankkitililleen minuuteissa.

2000e lainaa netistä – pidä mielessä nämä!

2000 € joustoluotto ja laina on helppo apu nopeaan rahan tarpeeseen, koska:

 • 2000 € joustoluoton hakemiseen ei tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Luoton saat heti tilillesi
 • Nopea ja helppo hakemus
 • Jatkossa helppo tekstiviestinosto – nosta lainaa tekstiviestillä!

Hae joustoluottoa heti tilille:

Huomio! Tiesithän, että Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen lainan ilman korkoja ja kuluja 30 päivän ajalle. Hae Ferratumin edullista Joustavaa heti!

 • Ensimmäinen laina ilman nostokuluja
 • Ensimmäinen kuukausi ilman korkoa
 • Ilmainen hakemus
 • Kuukauden maksuajalla korko 0% uusilla asiakkailla

2000 euron lainaaminen on helppoa netin kautta

Akuutin rahantarpeen yllättäessä hyvät neuvot ja keinot ovat yleensä tarpeen. Sivustoltamme löydät helposti vertailun, kun tarvitset lainaa 2000 euroa. Tiesitkö, että voit saada 2000 euron lainan tai 2000 euron pikavipin 30 tai 60 päivän maksuajalla täysin ilman kuluja ja korkoja? Aina näitä tarjouksia ei ole saatavilla, joten tarkasta tilanne käyttämällä vertailuamme. 2000 euron lainan saat vertailtua vaivattomasti, laitat työkaluumme vain 2000 euron lainasumman ja vertailet itsellesi parhaan vaihtoehdon. Pankkilaina ei aina ole edullisin vaihtoehto rahantarpeesi kattamiseen, sillä pankit veloittavat aloitusmaksun ja nostopalkkiot, kun taas yksityiseltä luottoyhtiöltä voit saada ensimmäisen lainasi täysin kuluttomasti.

Matka mielessä humisee, lompakko tyhjyyttään kumisee

Ihminen on luotu tutkimaan ja kulkemaan. Joskus tekee mieli poistua kotimaasta ja lähteä reissuun. Yksin tai perheen kanssa. Jos lomat ja lomarahat kummittelevat vielä tulevaisuudessa, niin voit aina ottaa 2000 euroa lainaa ja lähteä reissuun aiemmin. Pakettimatkat ovat sesongin ulkopuolella halvempia ja jos maksat lainan nopeasti takaisin, rahallekaan ei varsinaisesti tule kovaa hintaa. Miksi et menisi reissuun silloin, kun sinne haluat eikä silloin, kun lompakko sen hetkellisesti sallii? Ota perhekin mukaan, niin voitkin sovitella jo Vuoden vanhempi -palkintokruunua pääsi päälle. Vertaat vain itsellesi optimaalisen vaihtoehdon takaisinmaksulle ja valitset lainan sen mukaan mihin sinulla on varaa.

2000 euron joustoluotto, turvallinen puskuri

Rahantarve ja rahatilanne eivät aina kulje käsi kädessä. Voit joutua tilanteeseen, että rahaa tarvitsisi heti eikä 15. päivä, kuten sanonta kuuluu. Mitä jos pyykinpesukoneesi tai jokin muu suhteellisen kriittinen kodinkoneesi hajoaa yllättäen ja sitä ei voi tai ei kannata korjata? Samalle kuukaudelle on tietenkin aina isoja laskuja, kuten vakuutukset tai sähkölasku. Vaivattomin vaihtoehto on ottaa tarvitsemasi määrä lainaa, esimerkiksi 2000 euron verran. Käytät luotosta sen verran kuin tarvitset ja maksat takaisin valitsemassasi aikataulussa. Saat avun heti ja lainaamasi 2000 euroa voit käyttää kuten tarpeeseesi sopii. Hoida kerralla talouteesi hieman joustoa, vaikka akuutti rahantarpeesi ei olisikaan ihan niin isolle summalle. 2000 euron luotto on turvallinen puskuri talouteesi äkillisten yllätysten varalle.

Joustoluotto.net helpottaa lainasi vertailua

Internetistä löytyvät lainamarkkinat ovat melkoinen viidakko ja lainojen vertailu yksittäisiltä lainantarjoajilta on haastavaa, ellei mahdotonta. Huomasimme, että vertailevalle palvelulle on tarvetta markkinoiden monimuotoisuuden ja erilaisten palveluntarjoajien takia. Joustoluotto.net tekee esimerkiksi 2000 euron lainojen tai luottojen vertailun vaivattomaksi. Sinun tarvitsee vain asettaa vertailuun tarvitsemasi summa ja ikäsi, me hoidamme vertailun puolestasi ja tarjoamme sinulle eri vaihtoehtoja. Valitset listatuista vaihtoehdoista itsellesi parhaiten soveltuvan ja teet hakemuksen suoraan luottoyhtiön verkkosivuilla. Päätöksen saat yleensä pikaisesti ja rahatkin parin päivän sisällä. Kattava valikoima listattuja luottoyhtiöitä mahdollistaa sinulle parhaimman ja edullisimman vaihtoehdon löytymisen summasta ja takaisinmaksuaikataulusta riippuen.

LainaajaMinimiMaksimiIkärajaKorko alk.Hae lainaa
100200021 v0%Hae lainaa
Omalaina - kilpailuta lainasi1006000018 v4%Hae lainaa
Bank Norwegian on laadukas10006000023 v8%Hae lainaa
Kilpailuta laina Lainander.fi avulla1006000018 v4%Hae lainaa
Limiitti.fi tarjoaa kulutonta lainaa100200018 v0%Hae lainaa

Mihin 2000 euron joustoluottoa ei kannata hakea?

Älä koskaan hae pikavippiä tai kulutusluottoa juhlimiseen, bailaamiseen, rahapelaamiseen, luksusostoksiin tai matkustamiseen. Näiden kohdalla on helppo elää yli varojensa, jolloin saattaa olla, että lainaa on entistä vaikeampi maksaa takaisin. Jos sinulla on kuitenkin kalliita pieniä pikavippejä, voi ne yhdistää yhdeksi isoksi lainaksi yhdistelylainalla, jolloin voit säästää kuukausittaisissa kustannuksissasi.