Lainaa 1500 €

Aina elämä ei mene kuin Strömsössä. Joskus tapahtuu asioita, joihin ei voi varautua – jääkaappi hajoaa, auton jakohihna vinkuu tai koiralla pukkaa kuumetta. Tällöin on hyvä tietää, mistä 1500 euron lainan saa kaikista edullisimmalla korolla ja kokonaishinnalla. Haluan tässä (kuten aina) muistuttaa, että pankki ei aina ole halvimman lainan tarjoaja; varsinkaan kun kyse on vain 1500 € kokoisesta lainasta. Pankillakin kun tuppaa tulemaan tilin perustamismaksuja, tilinhoitomaksuja ja muita piilokustannuksia.

Fixura tarjoaa edulliset joustoluotot!

Fixura tarjoaa kaikki lainat alle 10% viitekorolla!

Vertaislainoja tarjoava Fixura tarjoaa 1000-20000 euron joustoluottoja 9,9% aloituskorolla ja 2-6 vuoden (24-72kk) maksuajalla. Lainapäätös tehdään heti ja rahat maksetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilille, kun lainanantaja sekä ottaja ovat hyväksyneet tarjouksen. Lainan hakeminen on 100% maksutonta ja riskitöntä.

Lainanottajien tulee täyttää seuraavat kriteerit voidakseen lainata Fixuran kautta:

 • 21-68 vuotias täysivaltainen henkilö
 • Vakituinen osoite Suomessa (väh. 2 vuotta)
 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Vähintään 3kk tilitiedot
 • Vähintään 1000 € kuukausitulot

Älä siis arvaile; Lainaa 1500 € sieltä missä laina on halvin!

Edullisimmat 1500 euron kulutusluotot ja lainat


Lainaa nopeasti netistä – silloin kun äkillinen rahantarve iskee

1500 euron laina tai joustoluotto auttaa rauhoittamaan äkillisen rahantarpeen. Puolentoista tonnin joustoluoton saa useimmilta tarjoajilta erittäin nopeasti verkosta tai tekstiviestillä omalle pankkitilille – jopa muutamassa minuutissa. Välillä kohtuullinen rahantarve yllättää, mutta sen ei ole pakko pysäyttää koko elämää. Joskus nopea 1500 kokoinen kulutusluotto on paikallaan!

Miksi joku hakee 1500 euron joustoluottoja?

Auto meni rikki, perhe pitää saada lomamatkalle tai mökin sauna paloi. Oli syynä mikä tahansa, saattaa itse kullekin joskus koittaa yllättäen kiireellinen rahantarve. Jos sinulla on kiperä taloudellinen ongelma, on 1500 euron laina oikea valinta sinulle. Sievoisella summalla tasapainottaa isommankin rahaongelman, ja silti jää rahaa ruokakauppaan ja vaikkapa lasten joululahjoihin. Kevään risteilyä unohtamatta!

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen netissä on nopeaa ja helppoa. Kaiken lisäksi lainan saa nopeasti tilille. Nopeus on se syy, miksi tuhannet suomalaiset ovat äkillisen rahan tarpeen iskiessä turvautuneet rahoitusyhtiöiden puoleen. Perinteisten kivijalkapankkien lainat eivät yllä ketteryydessä joustoluottojen ja rahoitusyhtiöiden tasolle: pankkilainan hakemusprosessi voi kestää päiviä, kun taas netistä haettavan 1500e joustoluoton saa tililleen minuuteissa.

Kun olet hakemassa lainaa, huomioi nämä!

Joustoluotto ja laina ovat käteviä apuja nopeaan rahan tarpeeseen, koska:

 • joustoluoton hakemiseen ei tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Lainan saat heti tilillesi
 • Nopea ja helppo hakemus
 • Jatkossa helppo tekstiviestinosto – nosta lainaa tekstiviestillä!

Hae lainaa heti tilille:

LainaajaMinimiMaksimiIkärajaKorko alk.Hae lainaa
100200021 v0%Hae lainaa
Omalaina - kilpailuta lainasi1006000018 v4%Hae lainaa
Bank Norwegian on laadukas10006000023 v8%Hae lainaa
Kilpailuta laina Lainander.fi avulla1006000018 v4%Hae lainaa
Limiitti.fi tarjoaa kulutonta lainaa100200018 v0%Hae lainaa

Mistä minun kannattaa hakea 1500 euroa lainaa?

Edullinen 1500 euron kulutusluotto Limiitiltä

Tiesitkö että Limiitti.fi tarjoaa uusille asiakkailleen edullista 1500e lainaa jonka saa heti tilille? Täytä lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Halutessasi ensimmäinen nosto on tililläsi muutamassa minuutissa (klo 7 – 23 välisenä aikana) ja jatkossa SaldoLimiitti on käytettävissäsi ympäri vuorokauden. SaldoLimiitti asiakkaana saat käyttöösi myös kattavan valikoiman lisäpalveluita:

 • maksuvapaa kuukausi
 • lyhennysvapaa kuukausi
 • kuukausierän puolittaminen määräajaksi
 • eräpäivän muuttaminen
 • luottorajan korottaminen

Ferratum – ensimmäinen nosto ilmaiseksi

Ferratumin Joustava –luotolla voit nostaa lainaa koska tahansa haluamissasi erissä 2000 euron luottorajan sisällä. Voit lyhentää lainaa sinulle sopivissa kuukausierissä tai halutessasi voit maksaa koko lainan kerralla pois ilman erillisiä kustannuksia. Voit myös hakea tarkalleen 1500 euron korottoman lainan Ferratumilta!

Lainaa voi hakea jokainen 21 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Hakijalla tulee olla oma sähköpostiosoite, matkapuhelinliittymä ja pankkitili. Ferratumin palveluun voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai nykyisenä asiakkaana henkilökohtaisen PIN-tunnuksen avulla.

Ensimmäinen lainan nosto on kuluton ja koroton jopa 30 vrk!

Hae lainaa heti Ferratumilta

Vippi.fi tarjoaa pikalainaa ja kulutusluottoa

Kaipaatko lisää joustavuutta arjen pieniin rahahuoliin?

Vipin varsinainen lainatuote on 2000 € jatkuvaluonteinen joustoluotto, jolta voi tehdä nostoja joustavasti aina tarpeen mukaan missä ja milloin vain. Nostot tehdään tekstiviesteillä tai MySaldo -verkkopalvelussa ja rahat siirtyvät asiakkaan tilille heti 24/7 (poikkeuksena ensimmäinen nosto, joka maksetaan klo 7 – 23 välisenä aikana).

Lainahakemus verkossa on lyhyt, ja sen täyttäminen on aina ilmaista ja helppoa eikä vaadi erillisten palkka- tai tulotositteiden lähettämistä. Lainapäätökset tehdään aina reaaliaikaisesti 24/7. Joustoluotto toimii kuin luottokortti kukkarossa.

Vippi on vippi eikä se muuksi muutu. Nämä syyt tekevät Vipistä niin suositun:

 • ei erillisiä palkkakuitti- tai tuloselvityksiä
 • lainapäätös heti
 • rahat heti tilille 24/7 (poikkeuksena ensinosto)
 • edulliset kuukausierät
 • Suomen vanhimpia lainapalveluita, yli 10 vuotta markkinoilla

Hae sopivaa lainaa

Kilpailuta 1500 euroa lainaa – ja voit olla varma että saat edullisimman lainan!

Muista myös, että suhteellisen pienikin, esimerkiksi 1500 euron laina kannattaa kilpailuttaa. Suomesta löytyy runsaasti eri palveluita, jotka kilpailuttavat lainahakemuksesi kaikissa Suomen rahoitusyhtiöissä ja pankeissa. Lainan kilpailuttaminen on aina maksutonta ja riskitöntä. Jos et saa sopivaa lainatarjousta, ei tarvitse lainaa nostaakaan. Käytännössä lainan kilpailuttaminen toimii seuraavalla tavalla:

 1. Mene Zmartan sivuille
 2. Täytä lainahakemus
 3. Odota muutamia minuutteja, ennen kuin lainatarjouksia alkaa tulla
 4. Vertaa lainatarjoukset
 5. Nosta tilillesi edullisin 1500 € laina

Lainan kilpailuttaminen on siis helppoa – ja sen avulla voit säästää jopa satoja euroja!