Lainaa 1500 €

Aina elämä ei mene kuin Strömsössä. Joskus tapahtuu asioita, joihin ei voi varautua – jääkaappi hajoaa, auton jakohihna vinkuu tai koiralla pukkaa kuumetta. Tällöin on hyvä tietää, mistä 1500 euron lainan saa kaikista edullisimmalla korolla ja kokonaishinnalla. Haluan tässä (kuten aina) muistuttaa, että pankki ei aina ole halvimman lainan tarjoaja; varsinkaan kun kyse on vain 1500 € kokoisesta lainasta. Pankillakin kun tuppaa tulemaan tilin perustamismaksuja, tilinhoitomaksuja ja muita piilokustannuksia.

Suomilimiitti - jopa ilmaiseksi 1500 euroa lainaa!

Tiesitkö että Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ensimmäiselle 1500 euron lainalle? Poikkeuksellisen hyvä joustoluotto on näillä ehdoilla saatavilla ainakin 30.8.2019 saakka. Suomilimiitti tarjoaa:

  • Kuluton ja koroton ensilaina
  • 1500 euroa korotonta lainaa
  • 30-60 päivää kulutonta maksuaikaa
  • Luotettavaa kotimaista rahoitusta

Älä siis arvaile; Lainaa 1500 € sieltä missä laina on halvin!

Edullisimmat 1500 euron kulutusluotot ja lainat


Lainaa 1500 € – silloin kun äkillinen rahantarve iskee

1500 euron laina tai joustoluotto auttaa rauhoittamaan äkillisen rahantarpeen. Puolentoista tonnin joustoluoton saa useimmilta tarjoajilta erittäin nopeasti verkosta tai tekstiviestillä omalle pankkitilille – jopa muutamassa minuutissa. Välillä kohtuullinen rahan tarve yllättää, mutta sen ei ole pakko pysäyttää koko elämää. Joskus nopea 1500 kokoinen laina on paikallaan!

Miksi 1500 euron lainoja ja joustoluottoja haetaan?

Auto meni rikki, perhe pitää saada lomamatkalle tai mökin sauna paloi. Oli syynä mikä tahansa, sattaa itse kullekin joskus koittaa yllättäen kiireellinen rahantarve. Jos sinulla on kiperä taloudellinen ongelma, on 1500 euron laina oikea valinta sinulle. Sievoisella summalla tasapainottaa isommankin rahaongelman, ja silti jää rahaa ruokakauppaan ja vaikkapa lasten joululahjoihin. Kevään risteilyä unohtamatta!

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen netissä on nopeaa ja helppoa. Kaiken lisäksi lainan saa nopeasti tilille. Nopeus on se syy, miksi tuhannet suomalaiset ovat äkillisen rahan tarpeen iskiessä turvautuneet rahoitusyhtiöiden puoleen. Perinteisten kivijalkapankkien lainat eivät yllä ketteryydessä joustoluottojen ja rahoitusyhtiöiden tasolle: pankkilainan hakemusprosessi voi kestää päiviä, kun taas netistä haettavan 1500e joustoluoton saa tililleen minuuteissa.

1500e lainaa heti tilille – huomioi nämä!

1500 € joustoluotto ja laina on kätevä apu nopeaan rahan tarpeeseen, koska:

  • 1500 € joustoluoton hakemiseen ei tarvitse vakuuksia tai takaajia
  • Lainan saat heti tilillesi
  • Nopea ja helppo hakemus
  • Jatkossa helppo tekstiviestinosto – nosta lainaa tekstiviestillä!

Hae lainaa heti tilille:

LainaajaMinimiMaksimiIkärajaKorko alk.Hae lainaa
100200021 v0%Hae lainaa
100200021 v0%Hae lainaa
Omalaina - kilpailuta lainasi1006000018 v4%Hae lainaa
Fixura lainaa rahaa helposti netissä10001000021 v6%Hae lainaa
Bank Norwegian on laadukas10006000023 v8%Hae lainaa
Kilpailuta laina Lainander.fi avulla1006000018 v4%Hae lainaa
Limiitti.fi tarjoaa kulutonta lainaa100200018 v0%Hae lainaa

Mistä minun kannattaa hakea 1500 euroa lainaa?

Suomilimiitti – 1500 euroa lainaa korottomasti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta korotonta lainaa uusille asiakkailleen. Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi jopa 2000 euron luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia. Helppo hakemus – nopea laina tilillesi!

Voit hakea lainaa heti netistä helpon luottohakemuksen kautta. Suomilimiitti tarjoaa sinulle lainapäätöksen heti ja myönnetty luotto siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille saman tien hyväksytyn päätöksen jälkeen.

Nosta kuluton ensinosto tästä

Ferratum – ensimmäinen nosto ilmaiseksi

Ferratumin Joustava –luotolla voit nostaa lainaa koska tahansa haluamissasi erissä 2000 euron luottorajan sisällä. Voit lyhentää lainaa sinulle sopivissa kuukausierissä tai halutessasi voit maksaa koko lainan kerralla pois ilman erillisiä kustannuksia. Voit myös hakea tarkalleen 1500 euron korottoman lainan Ferratumilta!

Lainaa voi hakea jokainen 21 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Hakijalla tulee olla oma sähköpostiosoite, matkapuhelinliittymä ja pankkitili. Ferratumin palveluun voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai nykyisenä asiakkaana henkilökohtaisen PIN-tunnuksen avulla.

Ensimmäinen lainan nosto on kuluton ja koroton jopa 30 vrk!

Hae lainaa heti Ferratumilta

Pitkä maksuaika Ekstraluoton avulla

Kaipaatko lisää joustavuutta arjen pieniin rahahuoliin?

Ekstraluotto tarjoaa sinulle joustoluottoa markkinoiden pienimmällä lyhennyksellä!

Tililuotto eroaa muista lainatuotteista juuri joustavuudellaan. Hakiessasi tililuottoa, saat käyttöösi 2100 euron luoton, jolta voit nostaa rahaa tarpeidesi mukaan – vaikka tarvitsemasi 1500 euron verran. Sinun ei siis tarvitse ottaa koko summaa käyttöön, vaan maksat kuluja vain nostamasi summan osalta.

Hae lainaa pitkällä maksuajalla