Kulutusluotto

Kulutusluotto on vakuudeton kertalaina, jota haetaan yleensä harkittuihin hankintoihin. Kulutusluottojen käyttökohteena saattaa olla esimerkiksi käytetty auto, keittiöremontti tai vaikkapa häämatka etelän lämpöön. Yhteistä kaikissa kulutusluotoissa on kuitenkin se, että kyseessä on yleensä kertalaina jonka summa voi olla mitä vain 1000 euron ja 20 000 euron tai jopa 50 000 euron välillä. Tutustu alla kulutusluottojen vertailuun ja hae itsellesi edullinen kulutusluotto!

Kulutusluottojen vertailu

Kulutusluottojen vertailun ei tarvitse olla vaikeaa. Järjestä alta kulutusluotot joko suosituimpien tai koron mukaan, ja löydä itsellesi edullinen ja hyvä kulutusluotto – helposti ja nopeasti omalle pankkitilillesi!


Kulutusluoton korko

Kulutusluoton korko määräytyy yleensä hakijakohtaisesti. Jos sinulla on hyvät tulot saat kulutusluoton yleensä edullisemmin, kuin jos sinulla olisi pienemmät kuukausiansiot. Jos sinulla on yhteishakija (haet kulutusluottoa esimerkiksi puolison kanssa) saat kulutusluoton myös tällöin edullisempaan hintaan. Kilpailuttamalla kulutusluoton esimerkiksi rahoitu.fi palvelun avulla, voit saada kulutusluoton jopa alle 5% todellisella vuosikorolla. Tämän edullisemmaksi kulutusluoton hakeminen ei varmasti tule!

Rahoitu.fi – kilpailuta kulutusluotto

Rahoitu.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa kulutusluoton helposti! Löydä sinulle sopivaa kulutusluottoa Rahoitu.fi palvelun avulla. Täytä vain yksi hakemus ja vastaanota tarjouksia jopa 15 pankilta. Saat parhaat tarjoukset välittömästi ja rahat voivat olla tililläsi tänään.

Hae heti kotimainenm nopea ja turvallinen kulutusluotto!

Mistä edullinen kulutusluotto?

Rahoitu.fi palvelun lisäksi löytyy monia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat kulutusluottoja edullisilla kustannuksilla ja pitkillä laina-ajoilla.

Bigbank – Kulutusluottoa edullisesti suoraan Bigbankilta

TV:stäkin tuttu Bigbank tarjoaa kahdenlaista lainaa edullisella korolla – koska jokaisella on hyvä olla kakkospankki. Jos haet lainaa 1000 – 3000 euroa, voit saada kulutusluoton 36 tai jopa 120 kuukauden maksuajalla. Nopeamminkin voit maksaa ilman erillistä kulua. Pienen 1000-3000 euron lainan korko on aina 24,90%. Kulutusluotossa ei ole avausmaksua, sopimusmaksua tai kuukausimaksuja – lainassa on pelkkä korko. Aina halvin mahdollinen korko kun haet kotisivuilta suoraan!

Lisäksi Bigbank tarjoaa pienille lainoille tyytyväisyystakuu: jos et ole tyytyväinen lainaasi voit palauttaa sen ilman kuluja 60 päivän sisällä.

Isompien kulutusluottojen ja lainojen korko alkaa 4,68 prosentista, ja laina on juuri sinulle sopivan kokoinen: 3 001 – 50 000 €. Nyt myös kätevä autolaina edullisesti. Laina joustaa myös elämäntilanteesi mukaan: voit maksaa lainan nopeammin tai pienemmissä erissä – juuri sinun elämäntilanteesi mukaan. Myös isompien lainojen osalta Bigbank tarjoaa lainoihin myös täyden tyytyväisyystakuuden, mikä tarkoittaa sitä, että voit maksutta palauttaa koko luoton ilman kuluja, mikäli tulet toisiin ajatuksiin.

Bank Norwegian – luotettavaa kulutusluottoa edullisesti

Bank Norwegian kulutusluotto

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia 1000 – 60.000 euroa käyttöösi – mihin itse haluat. Hae nyt ja saat vastauksen välittömästi. Kulutusluottoihimme ei vaadita vakuutta emmekä kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä internetissä tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

  • Ei maksuhäiriöitä
  • Vähintään 23 vuoden ikä
  • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Näiden vaatimusten lisäksi teemme luottokelpoisuuskartoituksen ennen kuin voimme antaa lainatarjouksen. Korko on henkilökohtainen (alkaen 8,99%).

Hae edullinen kulutusluotto – ilman liitteitä!

Vaikka jotkin pankit vaativat kasan liitteitä, kuitteja ja todistuksia kulutusluottohakemuksen liitteiksi, ei se tarkoita että kaikki rahoitusyhtiöt olisivat yhtä vaativia. Ylläolevan listan toimijat eivät vaadi sen isompaa kuittirumbaa lainan nostamista varten, joten uskon että et tule pettymään jos haet tämän sivun palveluntarjoajilta kulutusluottoa. Klikkaa siis luotettavan toimijan sivuille, täytä hakemus ja nosta kulutusluotto tilillesi jo tänään. Voit myös jatkaa sivustovierailuasi joustoluoton merkeissä.