Kulutusluotto

Kulutusluotto nopeasti tilille – luotettavasti

Kulutusluotto on vakuudeton kertalaina, jota haetaan yleensä harkittuihin hankintoihin. Kulutusluottojen käyttökohteena saattaa olla esimerkiksi käytetty auto, keittiöremontti tai vaikkapa häämatka etelän lämpöön. Yhteistä kaikissa kulutusluotoissa on kuitenkin se, että kyseessä on yleensä kertalaina jonka summa voi olla mitä vain 1000 euron ja 20 000 euron tai jopa 50 000 euron välillä. Tutustu alla kulutusluottojen vertailuun ja hae itsellesi edullinen kulutusluotto!

Vertaa kulutusluotto

Kulutusluottojen vertailun ei tarvitse olla vaikeaa. Järjestä alta kulutusluotot joko suosituimpien tai koron mukaan, ja löydä itsellesi edullinen ja hyvä kulutusluotto – helposti ja nopeasti omalle pankkitilillesi!

Omalaina.fi

Omalaina on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka avulla voit saada edullista lainaa tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

Ferratum

Ferratumin joustoluotto on 2000 €:n luottotili, jolta voit tehdä juuri sinulle sopivan kokoisia nostoja, milloin ja missä vain.

Rahalaitos

Rahalaitos kilpailuttaa joustoluotot puolestasi. Täyttämällä yhden helpon hakemuksen, saat useita toinen toistaan parempia tarjouksia.

Kulutusluoton korko

Kulutusluoton korko määräytyy yleensä hakijakohtaisesti. Jos sinulla on hyvät tulot saat kulutusluoton yleensä edullisemmin, kuin jos sinulla olisi pienemmät kuukausiansiot. Jos sinulla on yhteishakija (haet kulutusluottoa esimerkiksi puolison kanssa) saat kulutusluoton myös tällöin edullisempaan hintaan. Kilpailuttamalla kulutusluoton, voit saada kulutusluoton jopa alle 6% todellisella vuosikorolla. Tämän edullisemmaksi kulutusluoton hakeminen ei varmasti tule!

Hae edullinen kulutusluotto – ilman liitteitä!

Vaikka jotkin pankit vaativat kasan liitteitä, kuitteja ja todistuksia kulutusluottohakemuksen liitteiksi, ei se tarkoita että kaikki rahoitusyhtiöt olisivat yhtä vaativia. Ylläolevan listan toimijat eivät vaadi sen isompaa kuittirumbaa lainan nostamista varten, joten uskon että et tule pettymään jos haet tämän sivun palveluntarjoajilta kulutusluottoa. Klikkaa siis luotettavan toimijan sivuille, täytä hakemus ja nosta kulutusluotto tilillesi jo tänään. Voit myös jatkaa sivustovierailuasi joustoluoton merkeissä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kulutusluotoista

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on laina, jonka voit ottaa käyttöösi erilaisiin henkilökohtaisiin hankintoihin, kuten kodinkoneiden ostamiseen, lomamatkoihin tai muihin yllättäviin menoihin. Tämä lainatyyppi tarjoaa joustavuutta, sillä voit yleensä valita lainasumman ja takaisinmaksuajan haluamallasi tavalla.

Miten kulutusluottoja vertaillaan?

Voit vertailla kulutusluottoja kiinnittämällä huomiota korkotasoon, takaisinmaksuajan pituuteen, mahdollisiin lisäkuluihin kuten avausmaksuihin tai kuukausittaisiin hallintokuluihin sekä lainan saatavuuteen omassa tilanteessasi. Käytännöllinen tapa on käyttää vertailusivustoja, jotka antavat yleiskatsauksen eri lainantarjoajien tarjouksista.

Kuinka suuri kulutusluotto kannattaa ottaa?

Kulutusluoton summan tulisi perustua tarpeeseesi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Älä ota suurempaa lainaa kuin tarvitset, ja varmista, että pystyt maksamaan kuukausittaiset lyhennykset mukavasti ilman suurta rasitusta taloudellesi.

Mitä eroa on kiinteällä ja vaihtuvakorkoisella korolla?

Kiinteäkorkoinen korko pysyy samana koko laina-ajan, mikä tuo ennustettavuutta maksuihin. Vaihtuvakorkoinen korko taas voi muuttua markkinoiden mukaan, mikä voi johtaa joko matalampiin tai korkeampiin korkokuluihin ajan mittaan. Valinta riippuu riskinsietokyvystäsi ja uskostasi korkomarkkinoiden kehitykseen.

Miten luottotietoni vaikuttavat kulutusluoton saantiin?

Luottotietosi ovat merkittävässä roolissa kulutusluoton saamisessa. Lainantarjoajat tarkistavat luottotietosi arvioidakseen maksukykysi ja luottokelpoisuutesi. Hyvä luottohistoria parantaa mahdollisuuksiasi saada edullisempaa lainaa, kun taas huonot luottotiedot voivat vaikeuttaa lainan saamista.

Miten nopeasti voin saada kulutusluoton käyttööni?

Monet lainantarjoajat tarjoavat nopeita lainapäätöksiä ja jopa välitöntä lainan siirtoa tilillesi. Tämä voi vaihdella tarjoajittain. Täytä huolellisesti lainahakemus ja toimita tarvittavat tiedot, jotta prosessi sujuu mahdollisimman nopeasti.

Voinko maksaa kulutusluoton takaisin aikaisemmin?

Kyllä, useimmissa tapauksissa voit maksaa kulutusluoton takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja. Tämä voi olla hyödyllistä, jos saat ylimääräistä rahaa tai haluat välttää ylimääräiset korot. Tarkista kuitenkin lainaehtosi, sillä joissain tapauksissa voi olla pieniä ennakkomaksuun liittyviä kustannuksia.

Miten valita sopiva takaisinmaksuaika?

Takaisinmaksuajan valinta riippuu taloudellisista mahdollisuuksistasi. Lyhyempi takaisinmaksuaika johtaa yleensä suurempiin kuukausittaisiin lyhennyksiin mutta vähäisempiin korkokuluihin kokonaisuudessaan. Pidempi takaisinmaksuaika voi pienentää kuukausierää, mutta samalla kertyy enemmän korkokuluja. Valitse aika, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi ja tavoitteisiisi.