Pikavippi 500 €

Vertaa 500 € pikavipit nopeasti ja helposti

Tarvitsetko nopeasti 500€? Vertaile parhaita vaihtoehtoja pikavippien maailmassa ja löydä juuri sinulle sopiva ratkaisu. Tutustu eri lainantarjoajiin, korkoihin ja ehtoihin, ja nappaa 500€ pikavippi ilman turhaa vaivaa. Oli kyse sitten yllättävästä menosta tai äkillisestä rahantarpeesta, me autamme sinua löytämään nopean ja luotettavan lainan ilman mutkia. Vertaa nyt ja ota ensiaskeleet kohti taloudellista helpotusta!

Vertaa 500 € pikavipit

Palvelumme auttaa löytämään edullisimman 500 € pikavipin, jonka saat jopa heti tilille.

Omalaina.fi

Omalaina on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka avulla voit saada edullista lainaa tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

Ferratum

Ferratumin joustoluotto on 2000 €:n luottotili, jolta voit tehdä juuri sinulle sopivan kokoisia nostoja, milloin ja missä vain.

Rahalaitos

Rahalaitos kilpailuttaa joustoluotot puolestasi. Täyttämällä yhden helpon hakemuksen, saat useita toinen toistaan parempia tarjouksia.

Pikavippi 500 euroa – jopa heti tilille!

Tapahtuiko se taas? Rahat loppu ja palkkaan on vielä kymmenen päivää! Mitä tehdä kun on lovi lompakossa tai matti kukkarossa? Oli rahantarpeen syynä mikä tahansa, löydät taatusti hyvän pikavipin Joustoluotto.net -sivustolta.

 

Täytä helppo hakemus 500 euron pikavipille valitsemallasi maksuajalla. Meidän kumppanimme myöntävät jopa useiden vuosien maksuajan, jos sellaisen kokee tarpeelliseksi! Huomioi kuitenkin nämä: mitä nopeammin maksat pikavippisi takaisin, sitä vähemmän siihen tulee yllättäviä korkoja ja kustannuksia. Suosittelemme siis maksamaan luottosi niin nopeasti takaisin vippifirmalle kuin pystyt. Tai eihän me sinua käsketä. Toki voit ottaa pitkän maksuajan ja lyhentää pikavippiäsi mikroskooppisissa kuukausierissä. Miten ikinä päätät lainasi hoitaa, kannattaa taatusti edullinen pikavippi valita Joustoluoton kattavalta listalta.

Joustoluotto.netin listaamat pikavipit ovat hyvämaineisia ja helppokäyttöisiä netistä haettavia kotimaisia lainoja, jotka voit saada jopa heti tilillesi. Älä siis pelkää – lainan saat nopeasti tilillesi. Lisäksi 500 euron pikavipin hakeminen on erinomaisen helppoa.

   1. Klikkaat vain jollekin listan pikavippisivuista
   2. täytät tietosi
   3. saat lainatarjouksen
   4. nostat rahat tilillesi.

Parasta on että koko prosessissa menee enintään vartti. Mitä siis vielä odotat? Hae 500 euroa pikavippiä saman tien!

Paljonko 500 € pikavippi maksaa?

Kun pankilta tai suurelta pankintapaiselta rahoitusyhtiöltä hakee lainaa, voi lainan hakemisessa kestää useita päiviä – tai pahimmassa tapauksessa jopa viikon. Joudut jopa ehkä tapaamaan virkailijan ennen päätöstä. Jos lainaa tarvitsee heti tilille, niin sitten kannattanee kääntyä 500 euron pikavipin puoleen. Pikavipeillä on turhaan tarpeettoman huono maine, koska iso osa pikavippiä tarjoavista yrityksistä on luotettavia kotimaisia rahoituslaitoksia. Lisäksi, joiltain pikavippiyhtiöiltä voi saada ensimmäisen alle 200 euron pikavipin jopa ilmaiseksi – ilman korkoja tai kuluja. Hae vain ylläolevasta pikavippivertailusta yritykset “Alin korko” mukaan!

Pikavippien todellisista vuosikoroista puhutaan paljon medioissa. Jos otat 500 euroa lainaa vaikkapa 3 kuukauden maksuajalla, niin että maksat kuukausittain 190 euroa takaisin, on todellinen vuosikorko jo 121,43 % vaikka pankin kautta hakiessa lainaa olisi jo pelkkä lainan perustamismaksu 3kk pikavipin korkoja kalliimpi. Kannattaa siis kriittisesti tarkastaa todelliset korot ja kustannukset, koska lyhytaikaiseen tarpeeseen pikavippi saattaa olla ihan paikallaan.

Jos sinulla tulee isomman lainan tarve, suosittelen kääntymään joko pankin tai joustoluottojen puoleen. Jos haet esimerkiksi 7000 € lainaa sivujemme kautta, voit saada jopa 5% todellisen vuosikoron, joka on usein pankkiakin edullisempi. Suosittelemme siis tutustumaan näihin!

Kuka voi saada pikavippiä?

Lainan hakijasta, määrästä ja laina-ajasta riippuen on minimi-ikäraja 21 vuotta, 20 vuotta tai 18 vuotta. Pikalainan hakijalla ei saa myöskään olla luottohäiriötä. Mutta oletetaan, että sinulla on säännölliset tulot sekä Suomalainen pankkitili ja osoite, voit hakea lainaa – ja todennäköisesti saatkin sen. Jos haet paljon lainaa, tulee sinun tulojenkin olla kuitenkin kohtuullisia. Pienempään pikavippiin riittää pienemmät tulot.

Mikä ihmeen 500 euron pikavippi?

Pikavippi on nimensä mukaisesti helppo ja pikainen tapa saada rahapula korjattua väliaikaisesti. Pikavipit ovat pieniä noin 100-500 euron lainoja, joita voit hakea verkosta ja nostaa jopa heti tilillesi. Pikavipin hakeminen on aina helppoa, nopeaa ja se tapahtuu netissä. Pikavipin saamiseksi et yleensä tarvitse dokumentteja, todisteita, takaajia tai vakuuksia.

500 euron pikavippi on nimensä mukaisesti nopeasti omalle pankkitilillesi maksettava laina, joka on käytössäsi yleensä 15 minuutin sisällä hakemuksestasi. Maksuaika on yleensä 3-6kk 500 euron lainalle, mutta voit saada 500 € pikalainan myös jopa 12-24 kk maksuajalla. Tällöin kuukausittainen laskusi on yleensä vain muutamia kymppejä kuussa. Erona pankkilainaan pikavipeissä on korkojen lisäksi se, että pankit vaativat lainoja varten palkkatodistuksia, dokumenttejä ja paljon muuta, samalla kuin pikavippiyhtiö antaa yleensä lainaa pelkän luottotarkistuksen jälkeen.

Miksi hakisin 500 € pikalainaa

500 euron rahantarpeita on yhtä monta kuin pikavippien ottajaakin. Onneksi kuitenkin löytyy pikavippejä sen varalta, jos taloudelliset asiat menevät väliaikaisesti metsään. Pikavippiä voidaan hakea mihin vaan: esimerkiksi uuteen jääkaappiin tai lääkärikäyntiin. Oli kyseessä mikä tahansa 500 euron pikalainan tarve, auttaa kumppanimme juuri sinun talouden tasapainoituksessa – helposti ja nopeasti!

Viisi syytä hakea 500 euron pikavippi

 • Kaikilla tarjoajilla yleensä maksuton vippihakemus
 • Nopea maksu tilillesi (voit saada lainan jopa heti pankkitilillesi)
 • Selkeät kustannukset lainalaskurien ansiosta
 • Usein vippifirmat tarjoavat ensinoston ilman nostopalkkiota tai jopa ilman korkoa lainkaan
 • Helppo tapa pelastaa oma arki

Usein kysyttyjä kysymyksiä 500 € pikavipeistä

Mikä on 500 euron pikavippi?

500 euron pikavippi on lyhytaikainen laina, joka tarjoaa mahdollisuuden lainata 500 euroa nopeasti. Tämä lainasumma on suhteellisen pieni ja tarkoitettu yllättäviin rahantarpeisiin, kuten odottamattomiin laskuihin tai pieniin hankintoihin.

Miten vertailla eri 500 euron pikavippejä?

Vertailemalla eri 500 euron pikavippejä kannattaa kiinnittää huomiota korkokuluihin, laina-ajan pituuteen, takaisinmaksuehtoihin ja mahdollisiin lisäkustannuksiin. Vertailun avulla voit löytää edullisimman ja sopivimman lainavaihtoehdon tilanteeseesi.

Mitä tulee ottaa huomioon ennen 500 euron pikavipin ottamista?

Ennen 500 euron pikavipin ottamista tulee harkita tarkasti omaa taloudellista tilannetta. Varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa. Tutki myös lainan ehdot huolellisesti ja vertaa eri lainantarjoajien tarjouksia.

Mikä on tyypillinen laina-aika 500 euron pikavipeille?

Tyypillinen laina-aika 500 euron pikavipeille vaihtelee yleensä kuukaudesta muutamaan kuukauteen. On tärkeää valita laina-aika, joka antaa sinulle riittävästi aikaa maksaa laina takaisin ilman liiallista stressiä omasta taloudestasi.

Mitä riskejä liittyy 500 euron pikavipin ottamiseen?

500 euron pikavipin ottamiseen liittyy riskejä, kuten korkeat korkokulut ja mahdolliset lisäkustannukset. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa ajassa, voivat viivästyskulut kasvaa nopeasti. Tämä voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin.

Miten voin minimoida riskit 500 euron pikavipin ottamisen yhteydessä?

Voit minimoida riskejä ottamalla 500 euron pikavipin ottamisen yhteydessä seuraavilla tavoilla:

 • Varmista, että sinulla on realistinen suunnitelma lainan takaisinmaksusta ennen lainan ottamista.
 • Vertaile eri lainantarjoajien ehtoja ja valitse luotettava toimija.
 • Vältä turhia lisäkustannuksia tutkimalla ehdot huolellisesti.
 • Varmista, että sinulla on varasuunnitelma mahdollisten odottamattomien tilanteiden varalta.

Miten pikavipin hakeminen yleensä tapahtuu?

Yleensä pikavipin hakeminen tapahtuu näin:

 1. Valitse luotettava lainantarjoaja ja tutustu heidän tarjouksiinsa.
 2. Täytä lainahakemus verkossa. Tarvitset yleensä henkilö- ja taloustietojasi.
 3. Odotettuasi hyväksyntää, saat lainatarjouksen ja ehdot.
 4. Hyväksy tarjous ja allekirjoita sopimus.
 5. Kun sopimus on allekirjoitettu, rahat siirretään tilillesi yleensä hyvin lyhyessä ajassa.

Onko mahdollista saada 500 euron pikavippi ilman kuluja?

Joissain tapauksissa on mahdollista saada 500 euron pikavippi ilman kuluja, mutta tällaiset tarjoukset ovat yleensä uusille asiakkaille ja voivat liittyä tietyiin ehtoihin. On tärkeää lukea tarjouksen pieni präntti ja varmistaa, ettei piilokuluja ole.