Yrityslaina auttaa tasapainottamaan yrityksesi taloutta samalla kun se antaa sinulle mahdollisuuksia investoida kasvuun.

Joskus jokainen yrittäjä saattaa kohdata ongelman, kun kirstu on tyhjä, mutta palkkamenot juoksee. Vaikka tietääkin, että parin kuukauden sisällä on suuren toimeksiannon laskutusajankohta, ei se juoksevien kulujen liikkuessa paljoa mieltä lämmitä. Yrittäjän onneksi kuitenkin löytyy monia rahoitusyhtiöitä, jotka antavat yrityksille lainaa pitkälläkin maksuajalla. Oli tarpeenasi minkäkokoinen summa tahansa, voit saada lainaa yritykselle yrittäjän omalla takauksella jopa yhdessä pankkipäivässä. Älä siis anna laskujen ja juoksevien kulujen mennä perintään. Hae yrityslainaa netistä ja säilytä luottoluokituksesi!

Qred on helpoin ja kätevin yrityslaina!

Qred Yrityslaina auttaa yrityksiä raha-asioissa

Qred Yrityslainaa voivat hakea kaikenkokoiset yritykset. Qredin yritysluotto maksetaan nopeasti tilille ja siinä ei ole avausmaksuja, tilinhoitomaksuja tai muitakaan piilokuluja. Kannattaa siis tutustua ja hakea yritysluottoa heti tilille!

  • Lainaa 1000 – 50.000 €
  • Takaisinmaksuaika 1-12 kk, uudet asiakkaat 1-6 kk
  • Kulut alk 1.75 %/kk
  • Korko 0 %, avausmaksu 0€, tilinhoitomaksu 0€, muut piilokulut 0€
  • Mahdolliset muutokset takaisinmaksuun 0€
  • Maksat kulua vain käytetyltä laina-ajalta

Jos siis tarvitset lainaa yrityksellesi, tartu toimeen ja täytä ilmainen verkkohakemus. Lainahakemus ei vielä sido mihinkään – kustannukset alkavat juoksemaan vasta kun nostat lainaa tilillesi!

Vertaa yritysluotot ja säästä

Tarvitsetko pientä 5000 euron yrityslainaa tiukan kuukauden edessä? Vaiko isompaa vaikkapa 250 000 euron lainaa yritysinvestointiin? Oli tarpeenasi minkä tahansa kokoinen yrityslaina, löytyy valikoimastamme varmasti jokaiselle yrittäjälle jotakin.


Miksi hakisin yrityslainaa netistä?

Jos sinulla on kriittinen hetkellinen vaje kassavaroissa, mutta tiedostat silti, että saat pian laskuttaa asiakkaitasi ja korjattua vajeen, on lyhytaikainen yrityslaina sinun valintasi. Jos sinun pitäisi kriittisen kassavajeen aikana hakea yritysrahoitusta pankista tai Finnveralta, muodostuu pankkilainojen käsittelyaika esteeksi. Netistä haettavan yrityslainan suurimpana etuna on sen nopea käsittelyaika. Jos haet lainaa nyt, saat luottopäätöksen jopa muutaman tunnin sisällä. Netistä haettavan yritysluoton avulla korjaat kassavajeesi nopeasti ja tehokkaasti – kuukauden tai useamman vuoden maksuajalla.

Palkat pitäisi maksaa ylihuomenna, mutta kassassa ei ole tarpeeksi rahaa?

Ei hätää, netin yrityslainat auttavat. Jos sinun pitäisi näin nopeasti saada lainaa pankista (ja vieläpä Finnveran takauksella), ei olisi toivoakaan, että saat palkat ajallaan maksuun. Onneksi kuitenkin löytyy luotettavia kotimaisia rahoitusyhtiöitä, jotka auttavat yrittäjää nopeasti tiukan paikan tullen jopa yhdessä päivässä. Jos haet yritysrahoitusta esimerkiksi Ferratum Busineksen kautta, voit saada lainan yrityksen pankkitilille jopa huomisaamuksi. Ole siis huoleti; netin yritylainoista löytyy apu isompiinkin ongelmiin!

Mistä voin hakea yrityslainaa?

Suomesta löytyy useita luotettavia, kotimaisia rahoitusyhtiöitä, jotka myöntävät yrityslainaa ja luottoa joko vakuuksia tai henkilötakauksia vastaan. Alla on muutama tärppi, josta voit hakea yrityslainaa jonka saat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Ferratum Business -yrityslaina

Lainaa Ferratumilta rahat, joilla saat yrityksesi kasvamaan, nopeasti! Nopeampi ja helpompi tapa saada yrityslaina. Ferratum yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat Ferratumilta päätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua.

  • Lainaa 2 000-250 000 euroa
  • jopa 18 kuukauden laina-aika
  • Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu
  • Ei piilokuluja

Hae Ferratum Business lainaa tästä

Qred Yrityslaina

Pohjoismainen Qred Yrityslaina myöntää 1000-50000 euron yrityslainoja kaikenkokoisille yrityksille ilman piilokuluja, aloitusmaksuja tai tilinhoitomaksuja. Lainaa on helppo hakea ilmaisella verkkohakemuksella. Pyydä Qrediltä tarjous. Se ei sitouta sinua mihinkään, mutta saat nopeasti tietää, kuinka paljon lainasi tulisi maksamaan!

Täytä lainahakemus tästä

Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fi on Suomalainen yrityslainapalvelu, joka tarjoaa vaivattoman ratkaisun kaikenkokoisten yritysten nopean lainan tarpeeseen. Jos siis tarvitset lainaa yritykselle 3000-100000 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla, tartu toimeen ja täytä ilmainen verkkohakemus. Sinulta ei edellytetä tilinpäätösdokumentaatiota.

Täytä ilmainen lainahakemus

BusinessCredit – Lainaa yritykselle netistä

BusinessCredit on J.W.-Yhtiöt Oy:n tarjoama yritysluotto pienille yrityksille. Rahoituspalvelun kautta on mahdollista hakea 1000 – 100 000 euron lainaa yritykselle. Yritysluottojen laina-aika on aina 3 – 12 kuukautta. Heidän yrityslaina on selkeästi hinnoiteltu, sillä kulut koostuvat pelkästä toimitusmaksusta. Kulut näet helposti BusinessCreditin sivustolta löytyvän laskurin avulla. Toimitusmaksun lisäksi lainoihin ei tule muita kuluja.

Yrityslaina edellyttää yksityishenkilön omavelkaisen takauksen. 20 000 euron lainaan asti riittää yksi takaaja. Tätä suuremmat lainat vaativat kaksi takaajaa. Takaajat ilmoitetaan hakemuksen yhteydessä.

Hae BusinessCredit-yrityslainaa tästä