Etsit joustoluottoa opiskelijalle, mutta koet että sopivan löytäminen on hieman vaikeaa? Olet ehkä jo hakenutkin lainaa pankilta, mutta saannut kielteisen päätöksen paluupostissa? Tai sitten pankki ei edes suostunut keskustelemaan sopivan pienestä lainasta kanssasi? Oli syynä mikä tahansa, on loistavaa, että tulit sivustollemme. Olemme auttaneet jo tuhansia opiskelijoita saamaan lainaa edullisilla koroilla. Onneksi tulit oikeaan paikkaan – hae lainaa opiskelijalle kauttamme!

Miten opiskelija voi saada lainaa?

Ennen kuin aletaan tarkemmin käymään läpi miten opiskelijan kannattaa lainaa hakea, on hyvä kerrata muutamat perusasiat. Olethan sinä:

 • Opiskelija, jolla on vakituinen (vaikka osa-aikainen) työpaikka
 • Opiskelija, jolla on muitakin tuloja kuin opintotuki ja opintolaina
 • Olet opintojesi keski- tai loppuvaiheilla

Jos vastasit kyllä vähintään kahteen kysymykseen voit saada lainaa lainakumppaniemme kautta edullisella jopa alle 10% todellisella vuosikorolla.

Lainaa opiskelijalle tarjoaa…


Miksi pitää olla työpaikka?

Lainantarjoajat haluavat minimoida riskinsä kun he lainaavat sinulle rahaa. Ilman edes osa-aikaista työpaikkaa sinun talous ei anna periksi sitä, että saisit maksettua lainaasi takaisin. Jos otat vaikkapa 2000 euroa lainaa, haluaa luotontarjoaja olla edes kohtuullisen varma siitä, että voit myös maksaa lainan takaisin. Jos saat vain opintotukea, opintolainaa ja asumislisää, on käytettävissäsi niin vähän rahaa kuukausittain, että pienetkin lainalyhennykset tuntuvat kovasti tililläsi; siitä syystä tulee sinulla olla työpaikka ennenkuin voit myönnetyn lainan saada.

Kun haet lainaa opiskelijalle, antaa lisärahoitus mahdollisuuden myös joustavampaan vapaa-aikaan.
Muista välillä myös nauttia opiskeluajoista! Kuva: Unsplash

Miten haen lainaa opiskelijalle?

Lainan hakeminen on helppoa. Jos sinä opiskelet suomessa, sinulla on suomalainen henkilötunnus ja kotimaiset pankkitunnukset, on lainan hakeminen helppoa ja nopeaa.

Lainan hakeminen onnistuu näin:

 • Klikkaa jotain ylläolevista lainalinkeistä, sen perusteella mistä meinaat lainaa hakea.
 • Täytä hakemus huolellisesti. Käyttämällä muutaman minuutin enemmän aikaa hakemuksesi viimeistelyyn, saat varmemmin myönnetyn lainapäätöksen.
 • Saat heti alustavan luottopäätöksen. Lopullinen luottopäätös tulee yleensä kymmenessä minuutissa hakemuksen lähettämisestä.
 • Nosta laina tilillesi ja nauti joustavammasta taloudesta!

Lainan hakemisen ei tarvitse olla vaikeaa ja pelottavaa. Nettipankkien ja luottoyhtiöiden avulla lainan hakeminen on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Opiskelija, hoi! Voit saada korotonta lainaa!

Vaikka opintolaina on yleensä ”melkein” korotonta lainaa, olethan tietoinen että sen lisäksi voit saada jopa 2000 euroa täysin korotonta lainaa?

Esimerkiksi Ferratum.fi tarjoaa jopa 2000 euroa kulutonta ja korotonta lainaa uusille asiakkailleen jopa 30 päivän maksuajalla. Jos sinulla on lyhyt lainantarve, suosittelen tutustumaan Ferratumiin, koska se on markkinoiden isoin täysin koroton laina!

Ferratum - jopa ilmaiseksi 2000 euroa lainaa!

Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ensimmäiselle lainalle? Poikkeuksellisen hyvä joustoluotto on näillä ehdoilla saatavilla toistaiseksi. Ferratumtarjoaa:

  • Kuluton ja koroton ensilaina
  • Jopa 2000 euroa korotonta lainaa
  • 30 päivää kulutonta maksuaikaa
  • Luotettavaa kotimaista rahoitusta