Koroton pikavippi – Kulutonta ja korotonta lainaa!

Kyllä, se on totta! Jotkut yritykset (mm. Ferratum, Ege.fi, Suomilimiitti ja monet muut) tarjoavat kuluttomia ja korottomia pikavippejä. Vaikka yleensä kaikki joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ei pidäkään paikkaansa – uskokaa ylläpitäjää: koroton pikavippi on aidosti olemassa!

Suomilimiitti - jopa ilmaiseksi 1000 euroa lainaa!

Tiesitkö että Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ensimmäiselle lainalle? Poikkeuksellisen hyvä joustoluotto on näillä ehdoilla saatavilla ainakin 31.1.2019 saakka. Suomilimiitti tarjoaa:

 • Kuluton ja koroton ensilaina
 • Jopa 2000 euroa korotonta pikavippiä
 • 30-60 päivää maksuaikaa
 • Luotettavaa kotimaista rahoitusta

Lainaa 100 €, 200 €, 300 €, 400 € tai jopa 500 € kuluttomasti ja korottomasti! Jotkut toimijat tarjoavat jopa 1000 € tai 2000 € korotonta pikavippiä – katso alla oleva lista läpi heti!

Jotkut toimittajat tarjoavat ilmaisia ensilainoja uusille asiakkaille. Näillä tavoilla voit saada täysin maksuttoman joustoluoton, pikavipin tai lainan. Tutustu tarkemmin palveluntarjoajan sivuilta alla olevien linkkien avulla!


Miksi joku antaa ilmaista lainaa?

Jotkut palveluntarjoajat ja lainatalot antavat ilmaisia ensilainoja uusille asiakkaille, juurikin sen takia että he saisivat uusia käyttäjiä. Suurin osa ilmaisen joustoluoton tarjouksista ovat kertaluontoisia, ja toimivat vain ensimmäisellä kerralla kun on nostamassa lainaa. Toki kannattaa myös tutustua esimerkiksi lainan kilpailutuspalveluihin, kuten esimerkiksi Rahalaitokseen, joka kilpailuttaa lainasi maksutta ja vailla sitoutumista. Näin voit saada pitkäaikaisenkin lainan ennennäkemättömän edullisesti!

Rahalaitoksen avulla voit saada jopa 50000 € lainaa valitsemallasi laskuajalla – kokeile heti!

Koroton pikavippi helpottamaan arkea

Koroton pikavippi on oiva apuväline talouden tilapäiseen tasapainottamiseen. Jos esimerkiksi loma alkaa heti, mutta lomarahat saapuvat vasta ensi palkan yhteydessä on koroton laina varma valinta. Tämä on vain yksi esimerkki korottoman lainan käyttökohteista. Muita käyttökohteita voivat olla mm. rikkinäinen kodinkone tai auton äkillinen korjaustarve. Tärkeintä on huomioida, että jos lainan pystyy maksamaan kokonaisuudessaan pois ensimmäisen lainamaksun yhteydessä on laina 100% koroton ja kuluton. Kannattaa siis tutustua mm. Eurolimiittiin ja Suomilimiittiin jotka tarjoavat isompaakin 1000 euron lainaa täysin kuluitta ja koroitta!

Mitä tarkoittaa koroton ja kuluton pikalaina?

Esimerkiksi Suomilimiitin osalta se tarkoittaa, että saat ensimmäisestä Suomilimiitti-lainastasi ensimmäisen laskun maksettavaksi vasta ensi kuun viimeisenä päivänä. Tällöin, jos maksat takaisin saman määrän kokonaisuudessaan jonka Suomilimiitiltä lainasit, ei korkoja tule lainkaan tämän päälle. Voit toki halutessasi maksaa lainan myös osissa, mutta silloin laina ei ole enää koroton. Lyhyesti: Jos lainaat nyt 2000 euroa ja maksat 2000 euroa takaisin ensi kuun lopussa, ei lainaan lisätä lainkaan korkoja tai muita kuluja!

Mistä voin hakea korotonta pikavippiä?

Suomilimiitti

Suomilimiitti - jopa ilmaiseksi 1000 euroa lainaa!

Tiesitkö että Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ensimmäiselle lainalle? Poikkeuksellisen hyvä joustoluotto on näillä ehdoilla saatavilla ainakin 31.1.2019 saakka. Suomilimiitti tarjoaa:

 • Kuluton ja koroton ensilaina
 • Jopa 2000 euroa korotonta lainaa
 • 30-60 päivää kulutonta maksuaikaa
 • Luotettavaa kotimaista rahoitusta

Ferratum

Huomio! Tiesithän, että Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen lainan ilman korkoja ja kuluja 30 päivän ajalle. Hae Ferratumin edullista Joustavaa heti!

 • Ensimmäinen laina ilman nostokuluja
 • Ensimmäinen kuukausi ilman korkoa
 • Ilmainen hakemus
 • Kuukauden maksuajalla korko 0% uusilla asiakkailla