Vakuudeton laina ilman takaajia

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina, jolle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Esimerkiksi joustoluotto on siitä syystä erinomainen lainatuote, että sen hakemiseen ei yleensä tarvita vakuuksia taikka takaajia. Toki se, että lainaa saa ilman vakuuksia johtaa usein hieman kovempiin kustannuksiin, mutta sentään ketään kolmatta osapuolta ei ole syytä liittää lainahakemukseen mukaan. Tämä tekee lainanhakemisesta turvallisempaa itsellesi ja läheisillesi – kukaan muu ei menetä omaisuuttaan, jos syystä tai toisesta et pystyisikään maksamaan lainaa takaisin ajoissa.

Suomesta löytyy runsaasti yrityksiä ja pankkeja, jotka tarjoavat vakuudettomia lainoja, kulutusluottoja ja joustoluottoja. Voit myös säästää aikaa kilpailuttamalla vakuudettomat lainat jonkin lainavertailun kautta. Esimerkiksi Omalaina kilpailuttaa lainatarpeesi jopa 30 rahoitusyhtiöllä ja pankilla – näin saat edullisimman vakuudettoman lainan nopeasti tilillesi!

OmaLaina kilpailuttaa joustoluotot ja lainat puolestasi!

OmaLaina tarjoaa kaikki lainat alle 10% viitekorolla!

Omalaina on 100% kotimainen vakuudettomien lainojen kilpailutuspalvelu, jonka avulla voit saada edullista lainaa. Sinun hakemus käsitellään välittömästi ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Lisäksi Omalainan käyttäminen on helppoa:

  1. Täytä hakemus huolellisesti
  2. Vastaanota jopa 30 lainatarjousta
  3. Valitse edullisin vakuudeton laina
  4. Nosta rahat tilillesi

Omalainan kautta voit kilpailuttaa 100-60 000 euron vakuudettomat lainat 1-15 vuoden maksuajalla. Tarjousten joukosta valitset yhdellä klikkauksella sopivimman lainan – ja nostat rahat tilillesi!

Nopea, ilmainen, edullinen. Hae heti!

Vertaa vakuudettomat lainat helposti listamme avulla


Vakuudeton laina pankista

Toki pankitkin tarjoavat vakuudetonta lainaa, mutta yli muutamien tuhansien lainasta ne yleensä haluavat jo yhteishakijan, vakuuden (esim. asunnon) tai takaajan (esim. sukulainen jolla on omaisuutta). Tästä syystä useat eivät lainaa halua pankista hakea – pelkona muiden sekoittaminen mukaan omiin lainajärjestelyihin.

Jos haluat vakuudetonta lainaa pankista, kannattaa lähinnä tarkastella eri pankkien joustoluottojen tarjontaa. Joustoluotot ovat yleensä vakuudettomia ja niihin ei tarvitse takaajaa.

Onneksi meillä kuitenkin on luotettavia lainayhtiöitä Suomessakin. Esimerkiksi Ferratum, Credit24, OmaLaina ja monet muut yhtiöt tarjoavat joustoluottoja ja lainoja ilman vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettoman lainan korot?

Vakuudettoman lainan korot riippuvat hyvin pitkälle lainan myöntäjästä. Useilla rahoitusyhtiöillä on kohtuullisia 6% lainoja olemassa, samalla kun toiset pyytävät samasta lainasta 20%. Tämän takia vakuudeton laina kannattaa aina kilpailuttaa, esimerkiksi Omalainan kautta. Omalainan kautta kilpailutettavien lainojen edullisin viitekorko on tällä hetkellä vain 4,19%!

Klikkaa ja kilpailuta vakuudeton lainasi heti Omalainan avulla!