Sambla kilpailuttaa lainat puolestasi

Sambla kilpailuttaa kaikki joustoluotot maksutta!

Sambla hoitaa pankkien ja luotonantajien kilpailuttamisen puolestasi. Vertailemalla lainatarjouksia voit olla varma, että valitset taloudellisesti järkevimmän lainan. Hae lainaa helposti ja nopeasti Samblan kautta. Palvelumme on täysin maksuton.

Jos tarvitset lainaa suurempiin tai pienempiin hankintoihin, tai jos sinulle tulee muita odottamattomia kuluja, voit hakea Samblan kautta lainaa 1.000-60.000€ ilman vakuuksia, 1-15 vuoden laina-ajalla. Mikäli teet lainahakemuksen aamupäivällä rahat voivat olla tililläsi jo samana iltana.

Lainaehdot:

  • Vähintään 18 vuotias
  • Säännölliset vuositulot, vähintään 12.000€/vuosi
  • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.

Useimmille meistä lainan ottaminen tulee jossain vaiheessa eteen esimerkiksi opintojen tai ensimmäisen asunnon ostamisen yhteydessä. Suurten tai pienempienkin summien lainaaminen pankilta tai muilta lainantarjoajilta voi tuntua aluksi pelottavalta ja monimutkaiselta prosessilta. Erilaiset termit, kuten kilpailutus, vuosikorko, takaisinmaksuaika ja luottotiedot, saattavat vilistä silmissä ja aiheuttaa pienoista pakokauhua etenkin ensimmäistä lainaa hakevalle. Mistä aloittaa loputtomalta tuntuvassa viidakossa, jossa lainantarjoajia löytyy tarjouksineen aina vain lisää ja aikaa lainojen vertailuun on rajoitetusti?

Ennen kuin epätoivo ottaa vallan, anna Samblan tulla avuksesi. Sambla.fi on maksuton palvelu, joka tekee lainavertailun puolestasi. Sambla on tunnettu ja arvostettu palvelu koko Pohjoismaiden alueella, joten voit huoletta jättää lainojen vertailun Samblan osaaviin käsiin. Voit itse keskittyä valitsemaan tarpeitasi parhaiten vastaavan lainatarjouksen ja täyttämään hakemuksen. Se on helppoa kuin ABC ja olet yhden askeleen lähempänä unelmiesi täyttymistä.

Lainaa suomalaisille kuluttajille

Samblan palvelu on suunnattu aivan tavallisille suomalaisille. Samblan asiakkaita ovat 18 vuotta täyttäneet työssäkäyvät suomalaiset, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voidaksesi hyödyntää Samblan palveluja tulee sinulla olla vähintään 1 000 euron säännölliset kuukausittaiset tulot. Olet Suomen kansalainen tai olet ollut Suomessa kirjoilla vähintään vuoden verran. Ihanteellisessa tilanteessa sinulla ei ole ollut maksuhäiriömerkintöjä, tosin niiden läsnäolo luottohistoriassasi ei ole este lainan saamiseksi Samblan kautta.

Nopea ja luotettava lainojen vertailu

Vertailuprosessi Samblan sivustolla on helppo, nopea ja turvallinen. Vertailu tehdään täyttämällä lainahakemus Samblan sivustolla. Voit aloittaa lainahakemuksen sitoutumatta mihinkään. Pankit tekevät tarjouksensa ja lähettävät vastauksensa 24 tunnin kuluessa hakemuksen täyttämisestä. Vasta lainasopimuksen allekirjoitettuasi sitoudut lainan ottamiseen ja siihen liittyviin ehtoihin, mutta voit lopettaa lainahakemuksen halutessasi milloin vain ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Lainasumma ja sen todellinen vuosikorko määrittyvät yksilöllisesti asiakkaan tulojen ja kiinteiden kulujen mukaan. Eri pankit ja lainanantajat tarjoavat eri korkoa ja kuukausimaksuja tilanteesta riippuen. Tässä kohtaa vertailu on asiakkaan etu parhaan tarjouksen selvittämiseksi. Samblan kautta lainaa voi saada korkeintaan 60 000 euroon saakka. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan asiakkaan tilille yleensä 1–3 pankkipäivän kuluessa.

Yhdistä vanhat lainat yhdeksi

Myös jo olemassa olevien lainojen yhdistäminen on osa Samblan palvelutarjontaa. Mikäli sinulla on olemassa olevia lainoja, voit yhdistää ne Samblan kautta yhdeksi lainaksi, jolla on alempi korko. Useiden lainojen maksaminen tarkoittaa useimmiten useiden eri korkojen ja maksujen tuomaa taloudellista rasitetta. Samblan avulla voit vertailla lainoja ja löytää uuden lainan, jonka kautta yhdistää vanhat lainat yhdeksi lainaksi.

Lainasopimuksen allekirjoitettuasi uusi laina käytetään suoraan vanhojen lainojen maksuun, jolloin voit itse keskittyä vain yhden lainan lyhentämiseen. Näin saatava säästö voi tarkoittaa jopa satoja euroja kuukaudessa. Lainojen vertailu siis kannattaa, ja Sambla tarjoaa tähän oivallisen työkalun ja palvelun.