Pikavippi 200 euroa – jopa heti tilille!

Mitä tehdä kun on lovi lompakossa tai matti kukkarossa? Oli rahantarpeen syynä sitten sairastunut kotieläin tai muu äkillinen kustannus, löydät taatusti hyvän pikavipin Joustoluotto.net -sivustolta.

Hae omalle pankkitilillesi 200 euron pikavippi valitsemallasi maksuajalla. Meidän kumppanimme myöntävät jopa useiden vuosien maksuajan! Toki joitain asioita kannattaa huomioida jo ennen kuin hakee lainaa; mitä nopeammin maksat pikavippisi takaisin, sitä vähemmän siihen tulee yllättäviä korkoja ja kustannuksia. Maksa siis luottosi niin nopeasti takaisin kuin pystyt. Tai en minä sinua käske. Toki voit ottaa pitkän maksuajan ja lyhentää pikavippiäsi pienenpienissä kuukausierissä. Miten ikinä päätät lainasi hoitaa, kannattaa taatusti edullinen pikavippi valita Joustoluoton kattavalta listalta.

Ferratum - jopa ilmaiseksi 200 euroa lainaa!

Ferratum Joustava – 200 euron ensilaina ilman korkoja

Tiesitkö että Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ensimmäiselle lainalle? Poikkeuksellisen hyvä joustoluotto on näillä ehdoilla saatavilla toistaiseksi. Ferratum tarjoaa:

 • Kuluton ja koroton ensilaina
 • 200 euroa korotonta pikavippiä
 • Pikavippi jopa heti tilille
 • 30 päivää maksuaikaa
 • Luotettavaa kotimaista rahoitusta

Joustoluotto.netin listaamat pikavipit ovat helppokäyttöisiä netistä haettavia lainoja, jotka voit saada jopa heti tilillesi (ja yleensä ainakin tunnin kuluessa). Älä siis pelkää ainakaan sitä, että lainan käsittelyssä kestäisi. Lisäksi 200 euron pikavipin hakeminen on todella helppoa.

 1. Klikkaat vain jollekin listan pikavippisivuista
 2. täytät tietosi
 3. saat lainatarjouksen
 4. nostat rahat tilillesi.

Parasta on että koko prosessissa menee enintään vartti. Mitä siis vielä odotat? Hae 200 euroa pikavippiä saman tien!

200 euron pikavipit


Kuka voi saada pikavippiä?

Lainan hakijasta, määrästä ja laina-ajasta riippuen on minimi-ikäraja 18 vuotta, 20 vuotta tai 21 vuotta. Pikavipin hakijalla ei saa myöskään olla luottohäiriötä. Mutta jos sinulla on säännölliset tulot sekä Suomalainen pankkitili ja osoite, voit hakea lainaa. Jos haet paljon lainaa, tulee sinun tulojenkin olla kohtuullisia. Pienempään pikavippiin riittää pienemmät tulot.

Mikä ihmeen 200 euron pikavippi?

Pikavippi on nimensä mukaisesti helppo ja pikainen tapa saada rahapula korjattua väliaikaisesti. Pikavipit ovat pieniä 100-500 euron lainoja, joita voit hakea verkosta ja nostaa jopa heti tilillesi. Pikalainan hakeminen on aina helppoa, nopeaa ja se tapahtuu netissä. Pikalainan saamiseksi et yleensä tarvitse todisteita, dokumentteja, vakuuksia tai takaajia.

Pienillä pikavipeillä on melkein turhaan huono maine. Mediassa on puhuttu paljon pienlainojen korkeista koroista – ainakin kun korkoja katsoo prosentuaalisesti. Jos nostat 200 euroa lainaa ja siihen lisätään esimerkiksi 12 euroa korkoja ja kuluja kuukauden maksuajalla, syntyy todelliseksi vuosikoroksi jopa 101,22 %, joka prosentuaalisesti kuulostaa erittäin kalliilta lainalta, mutta joka todellisuudessa käsittää vain 12 euroa lainaa. Tämä on hyvä ottaa huomioon kun on hakemassa 200 € pikavippiä.

Isommissa lainoissa kannattaa kuitenkin pikavippien sijaan siirtyä joustoluottojen ja lainojen puoleen. Hakiessa esimerkiksi 6000 euroa lainaa voit saada lainatarjouksen jossa on jopa alle 5% todellinen vuosikorko – joka on pankkilainaakin edullisempi luotto. Näihin kannattaa siis tutustua jos syntyy isompi lainantarve.

Miksi hakisin 200 € pikalainaa

200 euron rahantarpeita on yhtä monta kuin pikavippien ottajaakin. Onneksi kuitenkin löytyy pikavippejä sen varalta, että taloudelliset asiat voi mennä väliaikaisesti pieleen. Pikavippiä haetaan esimerkiksi rikkoontuneen tavaran korjaamiseen, uusiin vaatteisiin, palkan viivästymisen takia, ruokakauppaan tai vaikkapa esim. uusiin nastarenkaisiin, uuteen telkkariin tai vaikkapa ihanaan kylpyläreissuun. Oli kyseessä mikä tahansa 200 euron pikalainan tarve, auttaa kumppanimme talouden tasapainoituksessa – helposti ja nopeasti!

Viisi syytä hakea 200 euron pikavippi

 • Kaikilla tarjoajilla yleensä maksuton vippihakemus
 • Nopea maksu tilillesi (voit saada lainan jopa heti pankkitilillesi)
 • Selkeät kustannukset lainalaskurien ansiosta
 • Usein vippifirmat tarjoavat ensinoston ilman nostopalkkiota tai jopa ilman korkoa lainkaan
 • Helppo tapa pelastaa oma arki
PikavippiLainan määräKustannuksetTakaisinmaksuHae lainaa
Limiitti tarjoaa 200 euron superedullisen lainan200€9,65€209,65€Hae lainaa
Ferratumin kautta haet 200 euron korottomat lainat200€0€200€*Hae lainaa

* Uusille asiakkaille 200 euron koroton laina.

Vieläkö olet täällä? Hae lainaa heti!