Koroton pikavippi

Koroton pikavippi on pikalaina jonka saat kuukaudeksi tai kahdeksi kuukaudeksi täysin ilman korkoa ja kuluja. Jos siis nostat vaikkapa 500 euroa korotonta pikavippiä, maksat tasan 500 takaisin – ilman kuluja tai turhia korkoja.

Kyllä, se on totta! Jotkut yritykset (mm. Ferratum, Ege.fi ja monet muut) tarjoavat kuluttomia ja korottomia pikavippejä. Vaikka yleensä kaikki joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ei pidäkään paikkaansa – uskokaa ylläpitäjää: koroton pikavippi on aidosti olemassa!

Ferratum - jopa ilmaiseksi 2000 euroa lainaa!

Ferratumilta saa korottoman lainan

Tiesitkö että Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ensimmäiselle lainalle? Poikkeuksellisen hyvä joustoluotto on näillä ehdoilla saatavilla toistaiseksi. Ferratum tarjoaa:

 • Kuluton ja koroton ensilaina
 • Jopa 2000 euroa korotonta pikavippiä
 • 30 päivää maksuaikaa
 • Luotettavaa kotimaista rahoitusta

Lainaa 100 €, 200 €, 300 €, 400 € tai jopa 500 € kuluttomasti ja korottomasti! Jotkut toimijat tarjoavat jopa 1000 € tai 2000 € korotonta pikavippiä – katso alla oleva lista läpi heti!

Jotkut toimittajat tarjoavat ilmaisia ensilainoja uusille asiakkaille. Näillä tavoilla voit saada täysin maksuttoman joustoluoton, pikavipin tai lainan. Tutustu tarkemmin palveluntarjoajan sivuilta alla olevien linkkien avulla!


Miksi joku antaa ilmaista lainaa?

Jotkut palveluntarjoajat ja lainatalot antavat ilmaisia ensilainoja uusille asiakkaille, juurikin sen takia että he saisivat uusia käyttäjiä. Suurin osa ilmaisen joustoluoton tarjouksista ovat kertaluontoisia, ja toimivat vain ensimmäisellä kerralla kun on nostamassa lainaa.

Saat nyt ensilainan kuukaudeksi ilman kuluja ja korkoja

Joustoluotto.net listaa korottomat ja kuluttomat lainat. Kuluton ja koroton pikavippi on loistava vaihtoehto tilapäiseen rahantarpeeseen. Esimerkiksi Ferratum tarjoaa ensilainan ensimmäisen kuukauden täysin ilman korkoja ja muita kuluja jopa 2000 euron lainoille. Ferratum tarjoaakin markkinoiden isoimman korottoman lainan. Jos siis haluat maksaa lainan takaisin kuukaudessa, maksat ainoastaan lainaamasi summan. Jos taas tarvitset pidemmän laina-ajan, ensilaina jatkuu maksuttoman kuukauden jälkeen tavallisena joustoluottona.

Rahantarve voi yllättää kenet tahansa esimerkiksi kodinkoneen rikkoutuessa tai lemmikin sairastuessa. Listaamamme täysin kuluttomat ensilainat ovat loistava apu juuri tällaisissa tilanteissa. Kulutusluotto auttaa sinua selviytymään isommista maksuista ja voit maksaa lainan pois omassa tahdissa. Sopivia takaisinmaksuvaihtoehtoja löytyy jokaiselle. Voit maksaa lainan takaisin heti korottoman ja kuluttoman kuukauden jälkeen tai pikkuhiljaa jopa useiden vuosien ajan.

Koroton ja kuluton pikavippi tuo sinulle säästöjä

Tavallisesti lainan lisäksi tulee maksettavaksi nostoprovisio ja tilinhoitomaksu, mutta ensilainan hakijana saat nyt lainattua kuukaudeksi jopa 2000 euroa täysin ilman näitä kuluja tai korkoja. Tämä tekee sinulle selvää säästöä, koska 12,5 % nostoprovisiosta ja 9 euron tilinhoitomaksusta tulisi tuhannen euron lainasta maksettavaksesi 134 euroa.

Kulujen lisäksi säästät koroissa. Korottoman ensilainan ensimmäisen kuukauden aikana korko ei kerry lainkaan, joten jos maksat lainan kuukaudessa takaisin, sinulle ei tule maksettavaksesi mitään kuluja. Jos haluat maksaa ensilainaasi takaisin pidemmän aikaa, koroton kuukausi tuo sinulle säästöjä koron korko -ilmiön takia. Nyt, kun ensimmäinen kuukausi on kuluton ja koroton, korkoa kertyy koko ajalta vähemmän!

Koroton laina helposti netistä

Täytä hakemus korotonta ensilainaa varten helposti netissä

Lainaa myönnetään 21-vuotiaille suomalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot. Tarkista siis ennen hakemuksen jättämistä, että olet täyttänyt 21 eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa varten sinulla tulisi olla Suomessa vakituinen osoite, pankkitili ja henkilötunnus. Takaisinmaksun varmistamiseksi odotamme sinulta myös säännöllisiä tuloja. Kun kaikki tietosi ovat kunnossa ja lainaat meiltä ensimmäistä kertaa, voit saada jopa 2000 euron ensilainan kuukaudeksi ilman korkoja ja kuluja.

Voit hakea ensilainaa helposti listauksen yritysten nettisivuilta löytyvien hakemusten kautta. Kun täytät hakemuksen huolellisesti, saavat rahoittajat sen käsiteltyä nopeasti ja saat lainapäätöksen heti. Jos lainahakemus on hyväksytty, voit saada rahat tilillesi noin viidessätoista minuutissa. Voit maksaa lainan kuukaudessa tai osamaksuna useiden vuosienkin ajan. Ensilainan ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton. Jos maksat lainasi kerralla pois, sinulle tulee maksettavaksesi vain lainaamasi summa. Jos haluat pidemmän maksuajan, ensimmäinen kuukausi on maksuton ja sitä seuraavilta kuukausilta peritään vain tilinhoitomaksu ja kuukausikorko.

Mistä voin hakea korotonta pikavippiä?

Ferratum Joustava on koroton pikavippi

Ferratum - jopa ilmaiseksi 2000 euroa lainaa!

Tiesitkö että Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ensimmäiselle lainalle? Poikkeuksellisen hyvä joustoluotto on näillä ehdoilla saatavilla toistaiseksi. Ferratum tarjoaa:

 • Kuluton ja koroton ensilaina
 • Jopa 2000 euroa korotonta lainaa
 • 30 päivää kulutonta maksuaikaa
 • Luotettavaa kotimaista rahoitusta

Ferratumiin kannattaa ehdottomasti tutustua, koska:

 • Ensimmäinen laina ilman nostokuluja
 • Ensimmäinen kuukausi ilman korkoa
 • Ilmainen hakemus
 • Kuukauden maksuajalla korko 0% uusilla asiakkailla