OmaLaina – Tiedot, kokemukset ja arvostelut

OmaLaina on 100 % suomalainen, maksuton lainanvertailupalvelu. OmaLaina kilpailuttaa ja vertailee yhteistyökumppaneidensa tarjoamia lainatuotteita, jotta kuluttajan olisi helpompaa tehdä päätös siitä, mikä lainatuote sopii hänelle parhaiten. OmaLaina ei siis ole lainantarjoaja, vaan lainasopimus tehdään kuluttajan ja rahoitusyhtiön välille.

OmaLaina kilpailuttaa jopa 60 000e lainan netissä


OmaLaina tarjoaa ilmaisen lainojen ja joustoluottojen kilpailutuspalvelun, jonka avulla saat yhdellä hakemuksella jopa 30 lainatarjousta. Voit helposti valita parhaan tarjouksen – tai jättää lainan nostamatta kokonaan. Voit kilpailuttaa palvelussa jopa 60 000 euron lainan – ihan vaikka vaan koska voit. Kokeile siis heti!

  • Ilmainen lainahakemus
  • Edullisimmat korot jopa 25 pankista ja rahoitusyhtiöstä
  • Nopeasti tilillesi, myös ilman liitteitä
  • Ei riskiä tai sitoutumista

OmaLainan yhteistyökumppaneihin kuuluu joukko pankkeja ja muita vakavaraisia rahoitusyhtiöitä, joilla on lupa myöntää lainoja Suomessa. OmaLaina tekee näiden lainantarjoajien tarjoamista lainatuotteista vertailun kilpailuttaakseen lainat kuluttajan tarpeisiin sopien. OmaLainan palvelu nopeaa ja kuluttajalle täysin maksuton. Usein tarjouksen tai tarjoukset sopivimmasta lainasta saa minuuteissa, ja joissa tapauksissa rahat voivat olla tilillä päiväsaikaan jo 15 minuutin kuluessa lainasopimuksen täyttämisestä.

OmaLaina on suomalainen palvelu suomalaisille

Kenelle tahansa voi jossain elämänvaiheessa tulla vastaan tilanne, jossa oma talous kaipaa tukea ja vahvistusta. Tällaisia tilanteita varten on olemassa useita tahoja, jotka tarjoavat kulutusluottoa ja lainoja talouden tilapäiseen kohentamiseen. Lainaa voi haluta ottaa myös unelmiensa toteuttamiseen tai esimerkiksi yritystoimintaa aloitettaessa. Lainojen vertailu on aikaa vievää ja vaivalloista puuhaa, johon kuitenkin on olemassa ratkaisu.

OmaLaina on suomalainen lainanvertailusivusto suomalaisille kuluttajille. Sivuston kautta voi maksutta vertailla suomalaisten ja ulkomaisten rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainatuotteita 100 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Palvelun käyttö ja lainatarjousten saaminen edellyttää 18 vuoden ikää sekä säännöllisiä tuloja. Myös opiskelijat ja eläkeläiset voivat hakea kulutusluottoa tai lainoja edellyttäen, että heillä on säännölliset tulot ja luottotiedot ovat kunnossa.

Eri lainojen yhdistäminen käy käden käänteessä uudelleenrahoituksella

OmaLainan palvelujen kautta on myös mahdollista yhdistää jo olemassa olevat lainat yhdeksi lainaksi. Tätä kutsutaan uudelleenrahoitukseksi tai jälleenrahoitukseksi. Useiden lainojen maksaminen voi olla taloudellisesti rasittavaa, sillä jokaisesta lainasta ja kulutusluotosta tulee maksaa korot, laskutusmaksut ja jossain tapauksissa myös tilinhoitomaksut.

Valitsemalla uudelleenrahoituksen kuluttajalla on mahdolisuus yhdistää olemassa olevat lainat yhdeksi tuotteeksi, jolloin hän maksaa vain yhden kuukausikoron ja yhden lainan tai luoton maksut. Tällöin kuukausittain voi kertyä jopa satojen eurojen säästöt. Lisäksi uudelleenrahoittaminen vähentää useiden laskujen hallintaan liittyvää stressiä, jolloin aikaa ja voimavaroja jää muuhun elämiseen ja unelmien toteuttamiseen.

OmaLainan palvelujen ansiosta olemassa olevat lainat on helppo yhdistää yhdeksi lainaksi, jolloin elämä helpottuu ja säästöt karttuvat. OmaLainan palvelujen avulla lainojen yhdistämisen vertailu on helppoa ja nopeaa eikä vertailuun tai lainan hakemiseen liity mitään maksuja. Maksat ainoastaan lainantarjoajan määrittämät korot ja kulut lainasopimuksen allekirjoitettuasi.

Lainapäätös minuuteissa

Kun rahoituksen tarve ilmenee, lainaa tarvitaan yleensä heti. Pankkien lainahakemuksiin liittyy usein pitkiä odotteluaikoja. OmaLaina on tehnyt tämän prosessin helpoksi karsimalla pois pitkät odotusajat. Kuluttajan luottotiedoista ja lainantarpeesta riippuen lainatarjouksen ja -päätöksen voi saada jopa minuuteissa, jolloin unelmat toteutuvat ja asiat menevät eteenpäin reaaliajassa. Lainan voi maksaa takaisin 12 kuukaudessa ja joissain tapauksissa maksuaikaa myönnetään jopa 15 vuodeksi.

OmaLaina kokemuksia

Omalainalla on satoja tuhansia asiakkaita Suomessa. Yritystä pyörittävä LVS Brokers Oy on pitkän linjan lainavertailuun ja lainojen kilpailuttamiseen keskittynyt yritys. Yrityksellä löytyi arvio TrustPilot palvelusta, jonka kuvakaappasin alle:

OmaLaina kokemuksia.

OmaLaina on myös panostanut paljon televisio- ja radiomainontaan, joka tietysti kasvattaa luottamusta toimijaa kohtaan.

Omalaina yhteystiedot

Puhelinnumero: 09 425 50540
Aukioloajat: 09:00-18:00 arkisin
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Omalainan kilpailijat

Omalaina kilpailee käytännössä pankkien ja muiden lainavälittäjien kanssa. Kyseessä on aika iso joukko toimijoita suomessa, jotka koetaan OmaLainan kilpailijoiksi. Tutustu kattavaan listaan alla: