Lendo – Pohjoismaiden johtava lainanvälityspalvelu

Toisinaan elämässä tulee tilanteita, jolloin tarvitaan lainaa oman taloudellisen tilanteen tueksi. Nämä tilanteet vaihtelevat ja lainatarpeet voivat olla hyvinkin yksilölliset, mutta elämäntilanteen muutos, asunnonhankinta, opiskelu ja unelmien toteuttaminen ovat syitä siihen, miksi lainaa yleensä haetaan. Markkinoilla on lukuisia erilaisia kulutusluottoja tarjoavia tahoja, ja erilaisia lainatuotteita löytyy ainakin yhtä paljon kuin lainanhakijoitakin. Kuluttajan ei kuitenkaan tarvitse olla tässä rahoituspalvelujen viidakossa yksin, vaan apuun voi ottaa lainanvälityspalvelun, kuten esimerkiksi Lendo.

Lendo on Pohjoismaiden johtava lainanvälityspalvelu, joka on palvellut suomalaisia kuluttajia vuodesta 2014 lähtien. Pohjoismaiden suurimpaan mediakonserniin, Schibstediin, kuuluva Lendo on suunniteltu helpottamaan kuluttajien elämää, kun kyseessä on lainojen vertailu sopivan lainan löytämiseksi. Lendon kautta voit vertailla ja hakea haluamaasi lainaa kaikkiin luottotarpeisiisi. Lendo on täysin maksuton palvelu: voit vertailla eri lainatuotteita ja hakea lainaa ilman välityspalkkioita – maksat vain haluamasi kulutusluoton korot ja maksut.

Vakuudetonta lainaa helposti ja nopeasti

Silloin, kun tarvitaan nopeita ratkaisuja lainatarpeeseen, voit antaa Lendon ojentaa sinulle auttavan kätensä. Lendon kautta voit vertailla erilaisten lainatuotteiden korkoja ja maksuja ja hakea nopeasti lainaa ilman vakuuksia. Monesti elämässä tulee eteen tilanteita, joissa rahaa tarvitaan heti, ja pitkien päätösten takia moni mahdollisuus voi mennä sivu suun. Lendon kautta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 500 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka.

Vakuudeton kulutusluotto tarkoittaa sitä, että lainan saaminen ei edellytä takaajia tai vakuuksia. Sen sijaan luotto myönnetään asiakkaan luottotietoihin perustuen. Hakiessasi lainaa Lendon kautta tulee luottotietosi olla kunnossa eikä maksuhäiriömerkintöjä tulisi esiintyä. Kaikkien Lendon kautta kulutusluottoa hakevien lainanhakijoiden luottotiedot tarkastetaan. Prosessi on nopea ja saat tarjoukset lainantarjoajilta 24 tunnin kuluessa täytettyäsi hakemuksen Lendon verkkosivuilla.

Joustava takaisinmaksu ja yksilölliset tarjoukset

Lainan hakeminen voi olla työlästä ja aikaavievää puuhaa, sillä parhaan tarjouksen löytämiseksi on hyvä vertailla mahdollisimman monia eri vaihtoehtoja. Lendo tekee pankkien ja muiden rahoituslaitosten tarjoamien lainojen ja kulutusluottojen vertailun puolestasi. Saat nopeasti eteesi tarjoukset pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamista luotoista. Voit verrata lainoihin ja luottoihin liittyviä korkoja ja kuluja ja tehdä päätöksesi siitä, mikä lainatuote on sinulle sopivin vaihtoehto. Kaikki samalla sivustolla!

Lainanvälityspalvelu Lendon kautta haetuissa lainoissa on joustavat takaisinmaksuajat. Voit maksaa lainasi takaisin lainantarjoajan ehdoista ja lainasopimuksesta riippuen jopa 1–15 vuoden maksuajalla. Halutessaan lainaa voi lyhentää myös nopeammin tai maksaa koko summan pois kerralla – tutustu huolella valitsemasi lainatuotteen ehtoihin.

Lendon avulla voit myös hakea tarjouksia olemassa olevien lainojen yhdistämiseksi. Yhdistäessäsi useamman lainan yhdeksi lainaksi voit säästää useita satoja euroja kuukaudessa lainojen koroissa ja tilinhoitomaksuissa. Jälleenrahoittamisen tuloksena maksat olemassa olevat lainasi pois uudella lainalla ja säästät samalla rahaa.

Halutessasi voit liittää lainahakemukseen myös rinnakkaishakijan. Esimerkiksi puolison kanssa lainaa hakiessa voit saada paremman lainatarjouksen kuin yksittäisenä hakijana. Lendon kautta lainan hakeminen rinnakkaishakijan kanssa on mahdollista, toisin kuin useilla muilla lainanvälityspalveluilla.