Koroton laina ja kuluton pikavippi

Koroton pikavippi ja laina löytyy täältä!

Huomio! Tiesithän, että Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen lainan ilman korkoja ja kuluja 30 päivän ajalle. Hae Ferratumin edullista Joustavaa heti!

  • Ensimmäinen laina ilman nostokuluja
  • Ensimmäinen kuukausi ilman korkoa
  • Ilmainen hakemus
  • Kuukauden maksuajalla korko 0% uusilla asiakkailla

Lainaa 100 €, 200 €, 300 €, 400 € tai jopa 500 € kuluttomasti ja korottomasti! Jotkut toimijat tarjoavat jopa 1000 € ilmaista lainaa – katso alla oleva lista läpi heti!

Jotkut toimittajat tarjoavat ilmaisia ensilainoja uusille asiakkaille. Näillä tavoilla voit saada täysin maksuttoman joustoluoton, pikavipin tai lainan. Tutustu tarkemmin palveluntarjoajan sivuilta alla olevien linkkien avulla!


Miksi joku antaa ilmaista lainaa?

Jotkut palveluntarjoajat ja lainatalot antavat ilmaisia ensilainoja uusille asiakkaille, juurikin sen takia että he saisivat uusia käyttäjiä. Suurin osa ilmaisen joustoluoton tarjouksista ovat kertaluontoisia, ja toimivat vain ensimmäisellä kerralla kun on nostamassa lainaa. Toki kannattaa myös tutustua esimerkiksi lainan kilpailutuspalveluihin, kuten esimerkiksi Rahalaitokseen, joka kilpailuttaa lainasi maksutta ja vailla sitoutumista. Näin voit saada pitkäaikaisenkin lainan ennennäkemättömän edullisesti!

Rahalaitoksen avulla voit saada jopa 50000 € lainaa valitsemallasi laskuajalla – kokeile heti!

Koroton pikavippi helpottamaan arkea

Koroton pikavippi on oiva apuväline talouden tilapäiseen tasapainottamiseen. Jos esimerkiksi loma alkaa heti, mutta lomarahat saapuvat vasta ensi palkan yhteydessä on koroton laina varma valinta. Tämä on vain yksi esimerkki korottoman lainan käyttökohteista. Muita käyttökohteita voivat olla mm. rikkinäinen kodinkone tai auton äkillinen korjaustarve. Tärkeintä on huomioida, että jos lainan pystyy maksamaan kokonaisuudessaan pois ensimmäisen lainamaksun yhteydessä on laina 100% koroton ja kuluton. Kannattaa siis tutustua mm. Eurolimiittiin ja Suomilimiittiin jotka tarjoavat isompaakin 1000 euron lainaa täysin kuluitta ja koroitta!

Korottomat pikavipit

LainaajaLainan määräIkärajaHae lainaa
Suomilimiitti.fiJopa 2000 euroa ilman korkoja ja kuluja21 vuottaHae lainaa tästä
Ege.fi200 euroa korotonta lainaa uusille asiakkaille20 vuottaHae lainaa tästä
Ferratum joustavaJopa 2000 euroa ilman korkoja ja nostokuluja uudelle asiakkaalle21 vuottaHae lainaa tästä