Ferratum Joustava – Lainaa ilman korkoa!

Ferratumilta koroton pikavippi!

Ferratum myöntää lainoja 21 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille ja raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille. Lainaa voit hakea 1-4000 euroa, ja kuukausittainen minimilyhennys on vain 3% luoton kokonaissaldosta, mutta kuitenkin vähintään 20€.

Uutena asiakkaana saat Joustava-lainan ilman kuluja ja korkoja 30 päivän ajalle. Voit siis saada nostettua korottoman pikavipin – helposti ja nopeasti!

Kokeile Ferratumia heti, ja hae itsellesi uutena asiakkaana 100% koroton ja kuluton ensilaina – jopa 2000 euroa!

Esimerkki lainakustannuksista: nimellinen vuosikorko 20,00 % ja todellinen vuosikorko 21,94 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 2216,65 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1. 200,00 € 2. 197,22 €, 3. 194,44 €, 4. 191,66 €, 5. 188,89 €, 6. 186,11 €, 7. 183,33 €, 8. 180,55 €, 9. 177,78 €, 10. 175,00 €, 11. 172,22 €, 12. 169,44 €. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Finland Oy, Ratamestarinkatu 11 A 00520 Helsinki.

Taloudelliset tarpeemme ovat eri elämäntilanteissa erilaiset. Toisinaan eteen tulee aikoja, jolloin kuka tahansa voi kohdata taloudellisia haasteita. Näissä tilanteissa ei tarvitse vaipua epätoivoon tai kärvistellä nurkkaan ajettuna, vaan apua ja tukea on saatavilla. Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on tarjonnut rahoituspalveluitaan vastuullisille ja luotettaville aikuisille vuodesta 2010 lähtien. Yrityksen visiona on olla johtava mobiilipankki- ja luottopalveluita tarjoava taho Suomessa, mutta suomalainen avoimuus ja läpinäkyvyys toimivat myös yhtiön vientituotteina Suomen rajojen ulkopuolella. Ferratum on listattu Frankfurtin pörssin päälistalle ja on laajentanut toimintaansa jo yli 20 maahan.

Nopean ja helpon lainanhakuprosessin tarjoava Ferratum pyrkii toiminnassaan avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Asiakkaista ja heidän taloudellisesta hyvinvoinnistaan huolehtiminen on yrityksen toiminnan keskipisteessä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hakiessasi Ferratumin asiakkaaksi luottotietosi tarkastetaan. Tämän lisäksi Ferratum pyrkii tiedottamaan kaikista palveluihinsa liittyvistä kuluista ja kustannuksista mahdollisimman läpinäkyvästi, jolloin asiakas välttyy yllättäviltä piilokuluilta.

Vastuullisten kuluttajien rahoitusyhtiö

Luotettavan rahoitusyhtiön tunnusmerkkeihin kuuluu asiakkaiden taloudellisesta hyvinvoinnista huolehtiminen. Tämä tarkoittaa sitä, että Ferratum palvelee asiakkaita, joilla on moitteeton historia talousasioiden hoitamisen suhteen. Tällä pyritään huolehtimaan siitä, että asiakkaan taloudellinen hyvinvointi säilyy myös haastellisemmissa elämäntilainteissa. Ferratumin luotettava maine perustuu myös avoimeen ja rehelliseen viestintään, mitä lainatuotteiden korkoihin ja maksuihin tulee.

Asiakaspalvelu puolestaan auttaa asiakasta neuvoen juuri sopivan lainamäärän ja takaisinmaksuajan, jolloin talous pysyy paremmin hallinnassa. Ferratumin asiakkaana voi luottaa siihen, että taloudellinen hyvinvointisi on yksi tärkeimmistä asioista, joihin Ferratumin asiakaspalvelun huomio kiinnittyy.

Ensimmäistä kertaa Ferratumin asiakkaana

Hakiessasi ensimmäistä kertaa Ferratumin asiakkaaksi tulee sinun olla 20 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen ja taloutesi tulee olla moitteettomasti hoidettu. Lisäksi lainaa hakeaksesi sinulla tulee olla sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä. Lainanhakua varten tarvitset myös henkilökohtaisen pankkitilin, johon sinulla on käytössäsi verkkopankkitunnukset. Ferratumin tuotteet ja palvelut ovat henkilökohtaiset eli et voi hakea lainaa toisen henkilön pankkitilille. Ferratum myöntää asiakkailleen kerrallaan vain yhden lainan, joten mikäli sinulla on jo Ferratumin myöntämä laina, tulee se olla maksettuna ennen uuden lainatuotteen myöntämistä.

Uusilla asiakkailla on käytettävissään Ferratumin Joustava-luotto. Joustava-luotto on lainatuote, jonka avulla voit nostaa rahaa tilillesi aina 2 000 euroon saakka ilman lisäkustannuksia. Maksat siis vain käyttämästäsi luottosummasta. Lainapäätöksen saat hetkessä, ja päätöksen tultua rahat ovat pankkitililläsi jo muutamien minuuttien aikana. Joustava-luotto on nopeaa palvelua tarjoava lainatuote, jolla voit tarvittaessa tukea talouttasi isompien tai pienempien menojen ollessa ajankohtaisia.

Lisäksi uusille asiakkaille Ferratum tarjoaa ensilainan 0% kuluilla ja koroilla. Voit siis saada korottoman pikavipin!

Joustava-luoton takaisinmaksu tapahtuu omaan elämäntilanteeseesi sopivalla aikataululla. Halutessasi voit maksaa luoton takaisin välittömästi tai jakaa takaisinmaksun sopiviin kuukausieriin. Lainanlyhennys sovitaan asiakaskohtaisesti, mutta lainaa on aina mahdollista lyhentää sovittua minimilyhennystä enemmän. Joustava-luotto on siis oivallinen vaihtoehto väliaikaiseksi rahoitukseksi, joka mahdollistaa omaan elämäntilanteeseen sovitetun joustavan takaisinmaksun.

Ferratum Joustava kokemuksia

Ferratum on saanut Googlessa erinomaisia arvioita. Yrityksen keskiarvo on 4,4/5 – eli kyseessä on tosiaankin luotettava lainantarjoaja.

Ferratum Joustava kokemuksia ja arvioita.

Monet ovatkin jakaneet kokemuksia Ferratumista (Lähde: Google.fi arviot):

  • Kiitos luottamuksesta ! Sain lainaa, mitä hain ja olen kokenut Ferratumin hyväksi lainanantajaksi. Neuvottelutaitoakin on riittänyt, ku ei aivan päivälleen itselle ole suorituksia tullut, niin on saanut siirtää parilla päivällä maksuerää. Tästä voi päätellä, että meihin asiakkaisiinkin luotetaan, kun pidämme sanamme. Sujuvaa toimintaa. Kiitos ja hyviä asiakkaita teille lisää !
  • Erittäin nopea palvelu. Tulen jatkossakin käyttämään tämän yhtiön palveluksia.
  • Toimii hyvin!

Voimme siis suositella Ferratum Joustavaa kaikille lainanhakijoille, koska kyseessä on luotettava yritys.

Ferratum Joustavan yhteystiedot

Puhelinnumero: 0800 166 208 (maksuton)
Aukioloaika: Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18 välisenä aikana.
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ferratumbank.fi

Ferratumin kilpailijat

Ferratum on luotettava yritys, joka kilpailee monien muiden nopeita lainoja tarjoavien yritysten kanssa. Alla on kattava listaus Ferratumin kilpailijoista: