Credit24

Credit24 tarjoaa edullista lainaa nopeasti!

Credit24 tarjoaa mutkatonta luottoa arjen rahoitustarpeisiin

Eri elämäntilanteissa voi vastaan tulla haasteita, joiden yli selviytymiseen saattaa pieni laina tulla tarpeeseen. Tällaisia tilanteita varten joustava ja nopea luotto voi olla hyvä ratkaisu. Credit24 on vuonna 2011 rekisteröidyn IPF Digital Finland Oy:n tuotemerkki, joka tarjoaa luottotuotteita, lainoja sekä luottolimiittituotteita monenlaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin tavallisille kuluttajille.

Credit24 astuu apuun silloin, kun tarvitset luottoa hetkellisesti esimerkiksi isompia hankintoja tehdessäsi tai tukeaksesi talouttasi väliaikaisen haasteen kohdatessasi, tai muihin yllättäviin ja tilapäisiin taloudellista tukea vaativiin tilanteisiin. Luoton tai lainan hakeminen Credit24:n kautta on nopea ja mutkaton prosessi. Credit24:n Joustolimiittiä voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet henkilöt, joiden talousasiat on hyvin hoidettu.

Rahoituspalvelu toimii parhaiten ratkaisuna tilapäistä rahoitusapua haettaessa, kun asiakas on tottunut huolehtimaan taloudestaan hyvin ja seuraamaan omia menojaan ja tulojaan. Credit24 sopiikin hyvin henkilöille, joilla on vastuullinen ja kypsä asenne talousasioita kohtaan. Tällöin väliaikainen luotto voi olla sopiva vaihtoehto täyttämään taloudellisen tilanteen asettaman tarpeen.

Helppo ja nopea Joustolimiitti

Nimensä mukaisesti Credit24-palvelut ovat ulottuvillasi ympäri vuorokauden. Credit24-sivustolta voit hakea kätevää Joustolimiittiä silloin, kun tarvitset nopeaa lainaa taloutesi tueksi. Lainanhakijan tulee olla vähintään 19 vuotta täyttänyt henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Maksuhäiriömerkinnät voivat johtaa Joustolimiitti-hakemuksen hylkäämiseen. Hakemusta varten hakijalla tulee olla myös henkilökohtainen matkapuhelinliittymä sekä verkkopankkitunnukset.

Hakemus on maksuton ja se on helppo täyttää verkossa. Verkkopalveluun kirjautuminen on turvallista verkkopankkitunnuksilla kirjautumisen ansiosta. Voit täyttää lainahakemuksen milloin haluat. Kun luottotietosi ja henkilöllisyytesi on vahvistettu, voit jatkaa lainatuotteiden vertailuun ja sopivan lainatuotteen valintaan. Päätöksen tehtyäsi saat luottoehdot hyväksyttäväksesi. Useimmissa tapauksissa alustava päätös Joustolimiitistä lähetetään heti tämän jälkeen. Rahat ovat nostettavissa tililtäsi klo 8-22 välisenä aikana Joustolimiitin hyväksymisen jälkeen.

Luottoa myönnetään aina 4 000 euroon asti asiakkaan tulojen ja taloudellisen tilanteen mukaan. Joustolimiitti-luottoon ei sisälly avausmaksua. Credit24:n palveluhinnasto määrittelee selkeästi kaikkiin lainatuotteisiin liittyvät korot ja maksut. Myös Joustolimiitin luottorajan korotus on maksutonta, samoin palvelun käyttöönotto. Maksat kulut uuden luottorajasi mukaisesti. Joustolimiitin takaisinmaksussa on myös mahdollista pitää maksuvapaa kuukausi, jolloin maksuvapaan kuukauden kulut ja korot lisätään seuraavaan laskuun. Joustolimiitti onkin joustava ratkaisu tilanteissa, joissa tarvitset luottoa nopeasti taloutesi tilapäiseen tukemiseen.

Credit24 tarjoaa edullista lainaa nopeasti!

Kätevä mobiilisovellus nopeuttaa palvelun käyttöä

Se mikä tekee Credit24:n ja Joustolimiitin käytöstä entistäkin nopeampaa, helpompaa ja kätevämpää, on palvelun tarjoama maksuton Credit24-mobiilisovellus, joka on saatavana sekä Android- että iOS-käyttöliittymille. Credit24-mobiilisovelluksen avulla hallinnoit Joustolimiittiäsi, missä oletkin. Credit24-mobiilisovelluksella voi hallinnoida laskuja, nostaa rahaa ja tarkastella tili- sekä asiakastietojasi milloin haluat, vain yhdellä napin painalluksella. Sovelluksen ladattuasi Joustoluotto kulkee aina mukanasi ja pysyt helposti ja kätevästi taloustilanteesi suhteen ajan tasalla.

Credit24 kokemuksia

Googlessa Credit24:ää pyörittävää yritystä IPF Digitalia on arvioitu seuraavilla sanoilla:

  • Nopea palvelu ja mukavat asiakaspalvelijat.
  • Todella huono, en suosittele kenellekkään. Voisipa antaa 0tähteä

Credit24 jakaa siis selkeästi mielipiteitä. Yrityksellä on Googlessa 1,9 tähteä viidestä ja 9 arviota, joten suhtautuisimme yritykseen varoen.
Credit24 arviot ja kokemukset

Credit24 yhteystiedot

Puhelinnumero: 0800 144 344
Aukioloaika: 08:00-22:00
Sähköposti: asiakaspalvelu@ipfdigital.com

Credit24 kilpailijat

Alta löydät listan Credit24:n kilpailijoista, jotka myöntävät kutakuinkin samankokoisia lainoja. Jos ei Credit24 miellytä, voi onneksi aina vaihtaa toimijaa.