Haitko Nordean joustoluottoa mutta tuli kielteinen päätös? Sinulta puuttui liitteitä tai sinulla ei ollut yhteishakijaa? Nordean mielestä sinulla oli liian pienet tulot? Onneksi Nordea ei ole ainoa joustoluoton myöntäjä! Alta löydät kattavan listauksen joustoluottoja, joita voit hakea ilman yhden yhtään puhelua, jonottamista tai tapaamista. Istu mukavasti tuolillesi ja hae lainaa kumppaneiltamme heti – saatat saada erinomaisen joustoluoton heiltä, vaikka Nordea kieltäytyikin!

Pankkeja parempia joustoluottoja

Luin eräästä foorumista että pankkienkin joustoluotot saattavat pitää sisällään jopa 15% todellisen vuosikoron. Tämän tietäen saattaa olla erittäin viisasta ottaa joustoluotto esimerkiksi OmaLainan kautta tai joltain muulta kilpailuttamissivustolta.

Fixura tarjoaa edulliset joustoluotot!

Fixura tarjoaa kaikki lainat alle 10% viitekorolla!

Vertaislainoja tarjoava Fixura tarjoaa 1000-20000 euron joustoluottoja 9,9% aloituskorolla ja 2-6 vuoden (24-72kk) maksuajalla. Lainapäätös tehdään heti ja rahat maksetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilille, kun lainanantaja sekä ottaja ovat hyväksyneet tarjouksen. Lainan hakeminen on 100% maksutonta ja riskitöntä.

Lainanottajien tulee täyttää seuraavat kriteerit voidakseen lainata Fixuran kautta:

  • 21-68 vuotias täysivaltainen henkilö
  • Vakituinen osoite Suomessa (väh. 2 vuotta)
  • Ei maksuhäiriömerkintää
  • Vähintään 3kk tilitiedot
  • Vähintään 1000 € kuukausitulot

Toki lainaa kannattaa hakea myös suoraan lainantarjoajalta. Tästä syystä olen lisännyt listan Suomen joustoluotoista alle:


Edullinen joustoluotto

Vaikka käytit tunteja Nordean lainahakemukseen sekä tunteja vastauksen saamiseen, ei hätä ole niin suuri. Kumppanisivustojemme kautta voit saada edullista joustoluottoa vaikka omalta kotisohvalta lainaa hakiessasi. Joustoluotto on oiva vaihtoehto perinteiselle lainalle, jota otetaan yleensä ihan perus arjen ylläpitämiseen. Joustoluottoa ja pikalainoja yleensä otetaan kodin sisustamiseen tai vaikkapa siihen kun pyykinpesukone menee rikki. Joskus joustoluotto on kuitenkin tarpeen vaikkapa uuden tietokoneen, kännykän tai koko kehoa hellivän lomamatkan hankintaan. Olen myös kuullut tapauksesta, jossa perheenäiti otti joustoluottoa maksaakseen pienet osamaksulaskut pois – joka teki osamaksujen hoidosta helpompaa, nopeampaa ja edullisempaa. Tätä kutsutaan taas lainojen yhdistämiseksi.

Vaihtoehtoja Nordean joustoluotolle?

Mistä voin hakea muita joustoluottoja?

Vaikka Nordea on tunnetusti edullinen joustoluoton tarjoaja, löytyy onneksi myös vaihtoehtoja. Alla on muutama sivusto, jotka tarjoavat joustoluottoja – joskus jopa pankkeja edullisempaan hintaan.

Ferratum Joustoluotto

Ferratumin joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden nostaa joustoluottoa omalle pankkitilille juuri silloin kun tarvitset sitä! Ferratum Joustoluotto on 2000 €:n jatkuva luottotili, jolta voit tehdä juuri sinulle sopivan kokoisia nostoja, missä ja milloin vain. Voit olla vaikkapa laiturin nokassa tai laskettelurinteessä – ja hakea lainaa jonottamatta pankkiin tai tekemättä yhtäkään puhelua tai selvitystä!

Ferratum tarjoaa sinulle joustoluoton luottopäätöksen heti ja rahat maksetaan tilillesi jopa alle viidessä minuutissa. Ensimmäinen nosto on tililläsi myönteisen luottopäätöksen jälkeen klo 7-23 välisenä aikana. Jatkossa saat seuraavat nostot tilillesi muutamissa minuuteissa ympäri vuorokauden – vaikka keskellä yötä.

Ferratum Joustoluottoa voit hakea näppärästi myös kännykällö tai tabletilla. Kaiken lisäksi, uutena asiakkaana et maksa edes nostokuluja. Voit nostaa lainaa luottolimiittisi puitteissa aina kun haluat. Ja mikä parasta, jos sinulla tulee kysyttävää, Ferratumin asiakaspalvelu palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa. Toteuta siis unelmasi ja täytä maksuton verkkohakemus jo tänään!

Bank Norwegian

Bank Norwegian

Hae Nordean sijaan 1000 – 60000 euroa lainaa – mihin itse sitä lainaa haluat. Jos haet nyt, saat Bank Norwegianilta lainapäätöksen samantien. Norwegianin joustoluottoa ja kulutusluottoa haetaan helposti netissä, ja Bank Norwegian ei koskaan kysy mihin lainaa haetaan. Haet lainaa nopeasti verkkopankkitunnuksilla, jos olet yli 23 vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää ja jolla on suomalainen osoite. Tee siis fiksusti, ja
hae lainaa heti!

Limiitti.fi Joustoluotto

Limiitti.fi

Limiitti joustoluotto on kotimainen rahoituspalvelu, josta voit hakea voit hakea jopa 2000 € jatkuvaluonteista joustoluottoa, jolta voit tehdä nostoja juostavasti oman tarpeesi mukaan. Nostot omalle tilille voit tehdä vaikkapa tekstiviesteillä tai sivustolla – ja laina siirtyy omalle tilillesi heti. Kaiken lisäksi lainapalvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa! Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on maksutonta ja helppoa, eikä vaadi erillisten palkka- tai tulotositteiden lähettämistä. Mikäli hakijan tulot eivät riitä 2000 € limiittiin, myöntää Limitti.fi silloin 500 € jatkuvan limiittilainan. Molemmat limiitit toimivat kuin luottokortti matkapuhelimessasi. Lisäksi joustoluottoon ei liity ylimääräisiä tilinhoitokuluja, vaan maksat vain siitä mitä nostat!

Lisäksi Limiitti.fi:llä on kampanja: Uutena asiakkaana saat Limiitti.fi -lainapalvelusta ensimmäisen 50-500 euron suuruisen noston nyt kuluitta – hae siis lainaa heti!

OmaLaina

OmaLaina auttaa sinua löytämään parhaan ja edullisimman joustoluoton, silloin kun sitä eniten tarvitset.

Olipa kyseessä yllättävä meno tai muu joustoluoton tarve, niin voit rahoittaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun hankintoja hakemalla edullista lainaa OmaLainan kautta. Joskus kodinkone tai elektroniikka hajoaa yllättäen ja rahaa on saatava nopeasti tilille – tällöin kannattaa pyytää lainatarjous OmaLaina.fistä. OmaLaina.fi kilpailuttaa kymmenet lainayritykset puolestasi, ja etsii sinulle edullisimman joustoluoton!

OmaLaina ei kysele mihin rahasi käytät, vaan voit hakea jopa 60 000 euroa lainaa vakuudettomasti 1-15 vuoden maksuajalla. Palvelun avulla tavoitat kaikki OmaLainan yhteistyöpankit, joista voit valita juuri sinulle sopivimman. Maksuton ja täysin riskitön palvelu. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään!

Etsi sinulle sopivin laina tästä!