Vaikka suurin osa luotonmyöntäjistä eivat anna lainaa 19 vuotiaalle, ei se tarkoita että kaikki olisivat samasta puusta veistetty. Osa luotettavista Suomalaisista rahoitusyhtiöistä antaa joustoluottoa ja lainaa kaikille täysi-ikäisille – eli myös 19 vuotiaille!

Syy miksi monet rahoitusyhtiöt välttävät antamasta lainaa 19 vuotiaille on se, että suurimmalla osalla ei vielä ole kiinteitä kuukausittaisia tuloja. Mutta jos sinulla on työpaikka (edes osa-aikainen) saat lainaa kohtuullisen helpostikin – ilman takaajia ja vakuuksia!

Mistä lainaa 19 vuotiaalle?

Alla olevassa listassa on mukana kaikki Suomalaiset rahoitusyhtiöt jotka myöntävät lainaa myös 19 vuotiaille. Klikkaa valitsemaasi pankkia tai rahoitusfirmaa, hae lainaa ja nosta rahat heti tilillesi. Niin helppoa se on!


Voinko saada lainaa?

Jotta saisit lainaa sinun on oltava täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla suomalainen sotu, suomalainen pankkitili ja säännölliset tulot. Lainan määrä suhteutetaan yleensä tulojen määrään, joten mitä isompi palkka, sitä enemmän voit saada lainaa. Joustoluottoa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia!

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen on helppoa! Ylläolevan listan avulla löydät kaikki firmat jotka tarjoavat lainaa 19 vuotiaille. Klikkaat siitä valitsemaasi verkkosivustoa, täytät hakemuksen ja odotat hetken. Luottopäätös tulee yleensä ihan muutamassa minuutissa. Jos sinulle myönnettiin lainaa, voit nostaa sen tilillesi heti. Koko rumbaan lainahakemuksen täyttämisestä tilisiirtoon menee yleensä vain 15 minuuttia tai jopa vähemmän. Miksi siis enää odottelet? Ei ole parempaa aikaa hakea lainaa kuin nyt!

Esimerkkejä yrityksistä jotka tarjoavat lainaa 19 vuotiaalle

Löytyy useampia yrityksiä jotka tarjoavat lainaa 19 vuotiaille, mutta alla on niistä muutama esimerkki!

Limiitti.fi Joustoluotto

Limiitti.fi

Limiitti.fi tarjoaa halpaa ja hyvää lainaa myös 19 vuotiaille!

Limiitti joustoluotto on kotimainen rahoituspalvelu, josta voit hakea voit hakea jopa 2000 € jatkuvaluonteista joustoluottoa, jolta voit tehdä nostoja juostavasti oman tarpeesi mukaan. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on maksutonta ja helppoa, eikä vaadi erillisten palkka- tai tulotositteiden lähettämistä. Mikäli 19 vuotiaan hakijan tulot eivät riitä 2000 € limiittiin, myöntää Limitti.fi silloin 500 € jatkuvan limiittilainan. Molemmat limiitit toimivat kuin luottokortti kännykässä. Lisäksi joustoluottoon ei liity ylimääräisiä tilinhoitokuluja, vaan maksat vain siitä mitä lainaat!

Lisäksi Limiitti.fi:llä on kampanja: Uutena asiakkaana saat Limiitti.fi -lainapalvelusta ensimmäisen 50-500 euron suuruisen noston nyt kuluitta!

Hae siis lainaa heti!

OmaLaina

OmaLaina on yksi Suomen suosituimpia lainasivustoja, joka auttaa myös 19 vuotiaita löytämään parhaan ja edullisimman joustoluoton tai pikavipin, silloin kun sitä eniten tarvitsee.

Oli kyseessä 100 euroa synttärijuhlia varten tai vaikkapa 1000 euroa ensimmäisen auton hankintaan, voi OmaLainan kautta hakea edullista lainaa myös 18 vuotiaana, joka on erittäin poikkeuksellista vastaavalta aidosti reilulta lainaajalta!

OmaLaina ei kysele mihin rahasi käytät, vaan voit hakea jopa kymmeniä tuhansia euroja lainaa vakuudettomasti 1-15 vuoden maksuajalla. Palvelun avulla tavoitat kaikki OmaLainan yhteistyöpankit, joista voit valita juuri sinulle sopivimman. Maksuton ja täysin riskitön palvelu. Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään!

Etsi 19 vuotiaalle sopivin laina tästä!