Vaikka olet vasta 18 vuotias, ei se tarkoita ettetkö voisi hakea joustoluottoa joiltain pankeilta tai rahoituslaitoksilta. Useat lainafirmat tarjoavat lainaa varhaisaikuisille, kunhan sinulla on tuloja. Tulojen ei tarvitse edes olla valtavia, kunhan pystyt maksamaan joustoluoton kunnialla takaisin. Tässä kirjoituksessa tutustutaan joustoluottoihin, pikavippeihin ja kulutusluottoihin, joita voit saada 18 vuotiaana!

Saldolimiitti - lainaa myös 18 vuotiaalle!
Tiesithän, että Limiitti-lainapalvelusta voit hakea 2000 € jatkuvaluonteista lainalimiittiä, jolta voit tehdä nostoja juostavasti aina tarpeesi mukaan. Nostot tehdään tekstiviesteillä tai Limiitin sivujen kautta ja rahat siirtyvät tilillesi heti 24/7. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on maksutonta ja helppoa, eikä vaadi erillisten palkka- tai tulotositteiden lähettämistä.

Lainapäätökset tehdään aina reaaliaikaisesti 24/7. Mikäli hakijan tulot eivät riitä 2000 € limiittiin, myönnämme silloin 500 € jatkuvan limiittilainan. Molemmat limiitit toimivat kuin luottokortti kukkarossa. Limiitti lyhyesti:

  • 500 tai 2000 euron luottolimiitti
  • Ikäraja 18 vuotta
  • Joustavat maksuehdot
  • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin

Lainaa 18v henkilölle?

Vaikka suurin osa lainayrityksistä eivät lainaa 18v henkilöille tarjoa, löytyy onneksenne muutamia hyviä, luotettavia ja kotimaisia rahoitusyhtiöitä jotka tarjoavat lainoja ja joustoluottoja kaikenikäisillä aikuisille. Tutustutaanpa tarkemmin yrityksiin, joista voi saada lainaa vaikka onkin vasta 18 vuotias:


Edullinen laina 18 vuotiaalle

Vaikka suuri osa lainantarjoajista ei myönnä joustoluottoa 18 vuotiaalle, ei se tarkoita etteikö pystyisi saamaan lainaa mistään. Suomesta löytyy kuitenkin useita rahoituslaitoksia, jotka myöntävät 18 vuotiaalle lainaa kunhan olet Suomen kansalainen ja sinulla on moitteettomat luottotiedot (eli ei luottohäiriötä). Jos et ole koskaan saanut luottohäiriötä voit hakea lainaa helposti netistä!

Esimerkkejä rahoitusyhtiöistä jotka tarjoavat lainaa 18 vuotiaalle?

Ketkä tarjoavat lainaa 18v henkilöille?

Alla on esitelty muutamia luottoyhtiöitä ja lainojen kilpailutuspalveluita, jotka tarjoavat lainaa 18 vuotiaille. Vaikka joku ei heistä lainaa myöntäisikään, voi lainaa silti hakea muilta.

Limiitti.fi Joustoluotto

Limiitti.fi

Limiitti.fi tarjoaa edullista ja joustavaa lainaa myös 18 vuotiaille!

Limiitti joustoluotto on kotimainen rahoituspalvelu, josta voit hakea voit hakea jopa 2000 € jatkuvaluonteista joustoluottoa, jolta voit tehdä nostoja juostavasti oman tarpeesi mukaan. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on maksutonta ja helppoa, eikä vaadi erillisten palkka- tai tulotositteiden lähettämistä. Mikäli 18 v hakijan tulot eivät riitä 2000 € limiittiin, myöntää Limitti.fi silloin 500 € jatkuvan limiittilainan. Molemmat limiitit toimivat kuin luottokortti matkapuhelimessasi. Lisäksi joustoluottoon ei liity ylimääräisiä tilinhoitokuluja, vaan maksat vain siitä mitä nostat!

Lisäksi Limiitti.fi:llä on kampanja: Uutena asiakkaana saat Limiitti.fi -lainapalvelusta ensimmäisen 50-500 euron suuruisen noston nyt kuluitta – hae siis lainaa heti!

OmaLaina

OmaLaina on yksi Suomen suosituimpia lainasivustoja, joka auttaa myös 18 vuotiaita löytämään parhaan ja edullisimman joustoluoton tai pikavipin, silloin kun sitä eniten tarvitsee.

Oli kyseessä 100 euroa synttärijuhlia varten tai vaikkapa 1000 euroa ensimmäisen auton hankintaan, voi OmaLainan kautta hakea edullista lainaa myös 18 vuotiaana, joka on erittäin poikkeuksellista vastaavalta aidosti reilulta lainaajalta!

OmaLaina ei kysele mihin rahasi käytät, vaan voit hakea jopa kymmeniä tuhansia euroja lainaa vakuudettomasti 1-15 vuoden maksuajalla. Palvelun avulla tavoitat kaikki OmaLainan yhteistyöpankit, joista voit valita juuri sinulle sopivimman. Maksuton ja täysin riskitön palvelu. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään!

Etsi 18 vuotiaalle sopivin laina tästä!

Lainasto Pikalaina

Lainasto tarjoaa 100-400 euron kokoisia pikalainoja 18 vuotiaille. Lainojen todellinen vuosikorko on alle 50%. Jos lainaat 400 euroa vuoden maksuajalla, on kuukausimaksu alle 50 euroa kuukaudessa!

Täytä helppo lainahakemus ja hae pikalainaa Lainastolta heti!