Bigbank – monipuolisia palveluita Suomessa jo kymmenen vuoden kokemuksella

Bigbank – monipuolisia palveluita Suomessa jo kymmenen vuoden kokemuksella!

Bigbank tarjoaa edullista lainaa

Bigbank on eurooppalainen talletuksiin ja lainoihin erikoistunut pankki, joka on toiminut Suomessa jo 10 vuotta. Suomen lisäksi pankki toimii myös Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Espanjassa, Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa.

Bigbank tarjoaa lainaa 1000 – 50000 euroa jopa 10 vuoden laina-ajalla. Se toimii täysin sähköisesti ja paperittomasti: nopeasti, turvallisesti ja luontoa säästäen. Lainan korko on kiinteä, jolloin kuukausierään ei tule yllättäviä muutoksia laina-aikana. Lainasumma siirretään tilillesi jo samana päivänä, kun olemme vastaanottaneet lainahakemuksen liitteeksi viimeisimmän palkkalaskelman tai eläkepäätöksen. Hakemalla yhdessä puolison kanssa voi saada enemmän lainaa kuin yksin, ja usein myös korko on edullisempi yhteisessä lainassa.

  • Edullinen korko
  • Luotettava yhtiö
  • 60 päivän tyytyväisyystakuu

Vuonna 1992 Tartossa, Virossa, perustettu Bigbank on Baltian maiden lisäksi Espanjassa, Saksassa, Ruotsissa, Itävallassa ja Hollannissa toimiva monipuolinen pankkipalveluita tarjoava rahoituslaitos. Suomeen Bigbank rantautui jo vuonna 2009 tarjoten laina- ja talletuspalveluita. Kulutusluottoihin erikoistuneen Bigbankin etuja kilpailijoihin nähden ovat sen nopeus ja joustavuus lainahakemusten käsittelyssä.

Bigbank toimii digitaalisen pankin periaattein tarjoten palveluitaan verkossa ajasta, paikasta tai kellonajasta riippumatta. Voit asioida Bigbankin verkkopankissa missä ja milloin haluat helposti, nopeasti ja turvallisesti, kaikilla tietokone- ja mobiililaitteilla. Bigbankin verkkopankki toimii itsepalveluperiaattella eli asiakas täyttää tarvittavat tiedot hakulomakkeeseen. Ei turhaa jonottelua puhelimessa tai pankkikonttorissa!

Hae lainaa verkossa, nopeasti ja helposti

Joustavuus on yksi Bigbankin tunnusomaisia piirteitä ja suurimpia etuja kilpailijoihin nähden. Asiointi pankissa tapahtuu joustavasti siellä missä oletkin, silloin kun se sinulle sopii. Voit hakea lainaa milloin vain täyttämällä Bigbankin lainahakemuksen verkkopankissa. Voit seurata lainahakemuksen käsittelyä verkkopankissa sekä allekirjoittaa lainasopimuksen. Lainapäätöksen saatuasi lainasumma näkyy tililläsi viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Joustavia lainatuotteita eri tarpeisiin

Meistä jokaisen elämässä tulee varmasti vastaan tilanteita, joissa oma taloudellinen tilanne kaipaa vahvistusta. Ehkä olet päättänyt hankkia oman asunnon, tai harkitset uuden auton ostamista. Kaipaako elämäsi seikkailu lisää rahoitusta matkakassaan? Onko edessä kenties remontti? Näissä tilanteissa oma kukkaro voi jäädä laihaksi, jolloin Bigbankin kaltaisten rahoituslaitoisten tarjoamat lainat ja kulutusluotto voivat auttaa.

Bigbankin lainatuotteet on jaoteltu sekä haettavan summan että muutamien eri kategorioiden mukaan. Kulutusluottoa voi hakea minimissään 1 000 eurolle ja enimmillään lainaa myönnetään aina 50 000 euroon saakka. Halutessasi jo olemassa olevana asiakkaana voit myös hakea lisälainaa edullisemmilla lainaehdoilla uuteen lainaan jopa 25 000 euron yhteislainasummaan saakka.

Lainaa ilman vakuuksia

Lainan hakeminen Bigbankista on helppoa ja nopeaa eikä lainan hakemista varten tarvita takaajia tai erillisiä vakuuksia. Riittää, että luottotietosi ovat kunnossa ja säännölliset tulosi ovat vähintään 1 200 euroa kuukaudessa. Lainaa voivat hakea 22 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Bigbankistä voi hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Puolison kanssa haettu lainasumma voi olla jopa 50 000 euroa.

Parhaan tarjouksen saadaksesi lainahakemus kannattaa tehdä suoraan Bigbankista. Lainahakemuksen voi jättää kirjautumalla Bigbankin verkkopankkiin ja täyttämällä vaaditut tiedot hakemuslomakkeeseen. Hakemus tai tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Laina-ajat vaihtelevat, mutta lainaa voi lyhentää sopimuksessa mainittuja maksueriä enemmän ilman lisämaksuja. Myös lainan kokonaissumman voi halutessaan maksaa ennen laina-ajan päättymistä ilman, että siitä koituu ylimääräisiä lisäkustannuksia.

60 päivän tyytyväisyystakuu

Bigbank tarjoaa kilpailijoihinsa nähden pankkialalla erityisen suotuisan edun. Bigbankin tyytyväisyystakuu tarkoittaa sitä, että mikäli et ole jostain syystä tyytyväinen lainatuotteeseen tai palveluun, voit palauttaa lainan 60 päivän sisällä lainan ottamisesta ilman mitään kustannuksia. Tämä tyytyväisyystakuu koskee kaikkia lainatuotteita 1 000 – 50 000 euron välillä.