Bank Norwegian

Bank Norwegian - edullista lainaa!

Edullista lainaa hyvillä ehdoilla

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia 1000 – 60.000 euroa käyttöösi – mihin itse haluat. Hae nyt ja saat vastauksen välittömästi. Bank Norwegianin lainoille ja luotoille ei vaadita vakuutta eikä Bank Norwegian koskaan kysy, mihin rahat käytetään. Saat heti lainatarjouksen ja koko hakemusprosessin voit tehdä internetissä tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla.

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

  • Ei maksuhäiriöitä
  • Vähintään 23 vuoden ikä
  • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Täysin digitaalinen, aidosti pohjoismainen Bank Norwegian

Bank Norwegianin tarina tuntuu tutulta. Vuonna 2007 Oslossa rekisteröity pankki aloitti toimintansa digitaalisena pankkina tavoitteenaan Norwegian-lentoyhtiön Norwegian Rewards -kanta-asiakasohjelmaan sidotun luottokortin tarjoaminen. Norjalaiset kiinnostuivat pankista ja sen tarjoamista tuotteista heti. Ruotsi seurasi perässä vuonna 2013 ja kaksi vuotta myöhemmin myös Suomi. Nykyisin Bank Norwegian voikin kehua olevansa aidosti pohjoismainen pankki.

Alusta asti digitaalisena pankkina toiminut Bank Norwegian vetää puoleensa asiakkaita, joille tärkeää on autonominen asiointi pankin verkkosivuilla. Digitaalisena pankkina Bank Norwegian on myös panostanut viimeisimpään teknologiaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoamiseksi. Automaattiset prosessit, tietoturva ja itsepalvelumahdollisuudet viehättävät asiakkaita, joille itsenäinen asioiminen on tärkeä osa pankin asiakaskokemusta.

Bank Norwegianin laadukas asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 11-17 välisenä aikana, muina aikoina asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostin välityksellä. Bank Norwegianin verkkosivuilta löydät myös kattavan useimmin kysyttyjen kysymysten osion, josta voi löytää vastaukset kysymyksiin asiakaspalvelun ollessa suljettuna tai pankin palveluja harkitessa.

Monipuoliset ja kattavat rahoituspalvelut

Kuten kaikkia pankit, myös Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman erilaisia rahoituspalveluja. Näitä ovat kulutusluotot eli vakuudettomat lainat ja Bank Norwegian -luottokortti. Bank Norwegianille voi halutessaan avata myös säästötilin.

Lainan hakeminen Bank Norwegianilta on helppoa ja nopeaa. Kulutusluottoa voi hakea 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Takaisinmaksuaika on jopa 15 vuotta. Korot määrittyvät asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan. Lainapäätöksen saa nopeasti ja lainan voi maksaa takaisin joko erissä tai kokonaan milloin vain ilman lisäkustannuksia. Bank Norwegianin lainaan sisältyvä perustamismaksu on hyvin alhainen verrattuna moniin kilpailijoihin.

Kulutusluoton ohella voit myös yhdistää useat pienemmät lainat yhdeksi lainaksi, josta maksat vain yhden tilinhoitomaksun ja yhden koron. Usein tämä tarkoittaa merkittäviä säästöjä kuukausittain, sillä useiden eri lainojen tilinhoitokulut, laskutusmaksut ja korot kasvavat nopeasti suuriksi summiksi. Käytännössä jälleenrahoitus tarkoittaa sitä, että uudella lainalla maksat pois jo olemassa olevia lainoja. Hakemalla uudelleenrahoitusta lainoillesi voit siis säästää rahaa ja lisäksi vältyt useiden eri laskujen hallinnoinnin tuomalta stressiltä.

Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoa 23 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille

Lainan hakeminen Bank Norwegianilta on helppoa ja nopeaa. Hakemus täytetään verkossa, jolloin lainapäätöksen useimmissa tapauksissa saa heti. Tarvitset lainan hakemiseen verkkopankkitunnukset. Lainaa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat olleet rekisteröityinä Suomen väestörekisteriin viimeisen 36 kuukauden ajan. Lainanhakijoilla ei tule olla maksuhäiriömerkintöjä. Kaikkien hakijoiden luottotiedot tarkastetaan.

Bank Norwegianin mobiilisovelluksen ansiosta pankkipalvelut ovat aina mukanasi

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille suunnatun mobiilisovelluksen. Kätevä mobiilisovellus mahdollistaa verkkopankin palvelujen käytön myös liikkuessasi. Mobiilisovelluksen avulla voit käyttää kaikkia pankin palveluita samoin kuin verkkosivujen Omat sivuni -osiossa. Digitaalinen pankki Bank Norwegian on todellinen moderni rahoitusyhtiö, jonka palvelut kulkevat aina mukanasi!

Bank Norwegian kokemuksia

Bank Norwegianilla on jo satoja tuhansia asiakkaita, mutta aika hiljaa nämä asiakkaat ovat suomen sivuston osalta olleet. Myös Facebook sivuillaan BankNorwegian.fi:llä on yli 30 000 tykkäystä, mutta kuitenkin kohtuullisen hiljainen yhteisö.

Voidaan kuitenkin antaa faktojen puhua puolestaan:

  1. Edulliset korot ja perustamismaksut
  2. Mahdollisuus myös hakea luottokorttia, jolla saa ilmaisia lentopisteitä
  3. Nopea maksu tilille
  4. Myös mahdollisuus hakea isoja lainoja

Tätä kokemus-osiosta päivitetään kun löytyy arvioita oikeilta ihmisiltä!

Bank Norwegianin yhteystiedot

Puhelinnumero: 07532 66 200
Aukioloaika: 11:00-17:00
Sähköpostiosoite: Ei ole, mutta löytyy yhteydenottolomake.

Bank Norwegianin kilpailijat

Bank Norwegian kilpailee niin pankkien, rahoitusyhtiöiden kuin lainanvälittäjien kanssa, koska kyseessä on isoja lainoja myöntävä yritys. Alla on kokonainen lista kaikista Bank Norwegianin kilpailijoista.